Şimdi Ara

Casper 320GB 2,5'' usb & e-sata İncelendi&Resimlendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casper müşteri hizmetleri ile görüştüm, üretim bölümüne yönlendirdiler ve bu konuda danıştım. Telefonu açan kişi daha önce de benzer şikayetler aldıklarını belirterek bu cihazı montaj eden arkadaşı çağırdı ve sordu. Montajı yapan kişi üzerinde ince bir jelatin olduğunu, bu jelatinin üzerindeki izlerin çizik sanıldığını belirtti. Ben dün kontrol etmeme rağmen gözümden kaçmış. Boşuna hepsiburada'ya da dedim görüşün tedarik ettiğiniz firma ile, boşa olay çıkarttık iyi mi Casper'ı arayıp durumu belirtmeye çalışıyorum ancak ulaşamadım aynı yere, bari teşekkür edeyim dedim, işinden etmeyelim adamcağızı

Siz de kusura bakmayın karaladık boşa, editleyeyim bari mesajları.

• Ürün tamamen sorunsuz desene. İçim Rahatladı valla. Casper'in müşteri ilgiside fena değil sanki hoşuma gitti :)
  • Bi e-sata'sını deneyemedim, onda da problem yoksa 10 numara ürün valla bu fiyata :). Benzer sorunlarda üretim bölümü ile konuşmanızı tavsiye ederim, müşteri hizmetlerinde ilk olarak telefonu açanlar konu hakkında doğal olarak yeterli bilgiye sahip olmuyorlar, istediğiniz cevapları alamıyorsunuz. Üretim bölümüne nasıl bir işlemle takıldığını falan da sordum çiziklerden dolayı, anlatmaya kalktılar ama jelatin var denince dank etti kafam gerek duymadım. Sadece kabloların takıldığı kısımda biraz kirlenme mevcut orada da jelatini var sanırsam, yoksa yazarım :). Kısacası evet Casper'ın müşteri hizmetlerinden de memnun kaldım. Umarım siz de sorun yaşamazsınız, şimdiden hayırlı olması ve güle güle kullanmanız dileğiyle :).

Evet orasında da mevcutmuş, sonuç olarak 0 çizik var cihazda jelatinleri saolsun. Çıkarmam da ben bunları uzun bir süre şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 13 Mart 2009; 16:25:00 >

• 500 gblik modeli 150 tl olsa hemen alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

500 gblik modeli 150 tl olsa hemen alacağım.

2.5" liği mi? öyle olunca ben de alabilirim bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

500 gblik modeli 150 tl olsa hemen alacağım.

2.5" liği mi? öyle olunca ben de alabilirim bak

Evet hocam 2.5" olanı. 2x250 2x320 2.5" var. Yavaş yavaş birlemek gerekiyor. Laptopta boş yer kalmadı takacak.

• umarım memnun kalırsınız konu açtık veballerini almayalım sonra :)

esatada problemsız usbden guc ver esata dan veri gayette hızlı ve rahat
  • HardDiskim geldi arkadaşlar çok güzel cok hoşuma gitti. Laptopuma taktım tek USB ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Yalnız HDD yarım saat gibi bi süre çalıştıktan sonra daha yavas kopyamala yapıyor gibi fark ettim. Kullananlarda da aynı sey var mı acaba ???
    İsterseniz daha fazla resim ekleyebilrim.

Casper 320GB 2,5'' usb & e-sata İncelendi&Resimlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 16 Mart 2009; 13:09:17 >
  • hayırlı olsun güle güle kullan ilginç bir tespit hiç denemedim fırsat buldukça bakacağım ama
  • tşkler arkadaşım. Ben öyle gibi fark ettim sanki ilk kullanırken.Kullanıyorum sorun yok gayet normal hızı. Öyle bir şey var diye kesin bişi demiyorum yani.Alacaklara Tavsiye ederim.

Yalnız şu ekran konusunda hayal kırıklığına uğradım. Ben digital ekran var sanıyordum. Bir baktım üste resimli bi ekran altta ışıklar yanıyor.Ayrıca üzerince jelatin fark edemedim sadece ekran dediğim yerin üstünde var.
  • evet arkadaşlar bende sipariş verdim ve elime geçti. ancak küçük bir problemim var sizinle paylaşıp görüşlerinize başvurayım dedim.
    ben 320 gb 2,5" lik bir harddisk sipariş ettim. geldiğinde kutunun üzerinde 320 gb yazıyor. ancak kutunun üzerine yapıştırılan etikette 500 gb yazıyor. kutunun içindende 500 gb lık bir hardisk çıktı. kutunun üzerindeki etiketteki seri numarasıyla harddisk üzerindeki seri numarası tutuyo birbirini. şimdi ben ne yapmalıyım sizce. geri göndereyimmi göndermeyeyimmi. faturada da 320 gb yazıyor. içimede şüphe düştü ayrıca. acaba diyorum bozuk bir ürünmü gönderdiler bana. ayrıca ürün çin malı. alan arkadaşalrdan ricam onlardadamı çin malı yazıyor bilgi verirlerse sevinirim. birde ürünün arkasındaki düğme. güç düğmesimi. benimkinde bir işe yaramıyo olarak gözüküyor. denedim açıp kapamıyo harddiski. bu husustada alan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. ha bu arada usb girişli sunny marka dvd de denedim çok rahat görüyor ve filmleri rahatça seyredebiliyorum. ancak biçimlendirmeyi fat 32 olarak yapmanız gerekli. sorularıma arkdaşlardan acil cevap bekliyorum. lütfen....

• ayrıca bir sorum daha olacak. garanti belgesindeki etikette 500 gb yazıyor. herhangi bir arıza durumunda fatura olmadan sadece garanti belgesiyle servise göndersem işlem görürmü...
  • valla seri numarası tutuyorsa sorun olacağını sanmam ama için rahat etmezse ara sor durum böyleböyle ne yapmam lazım diye çünkü faturaya göre işlem yaparlar genelde garanti belgesi isteyen görmedim ben daha

ürün zaten disk ve kutu olarak 2 bölümden oluşuyor casper burda birleştirip satıyor kutu çin olabilir . kutuda o tuş sağ solda açma kapama , basmada ise yedek işine yarıyor ama casper onu sanırım iptal etmiş program kurunca sadece tek tuş yedekleme işe yarıyor açıp kapama yok sanırım ama denemedim ben
  • Arkadaşlar ben de bu taşınabilir diski almayı planlıyorumda hepsiburada'da 126 ytl'ye düşmüş fiyatı size bir sorum olacaktı aşağıdaki işlemi her yeni bilgisayara bu diski takdığımızda yapmamız gerekiyor mu yoksa sadece bir kereliğine yapılacak bir işlem mi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

ÖNEMLİ : Diski bilgisayara taktıktan sonra Bilgisayarım a sağ tıklayıp yönete geliyoruz ordan aygıt yöneticisine girip diskler bölümünde donanım değişikliklerini taratıyoruz. Daha sonra disk yönetimi bölümüne gelip ordaki diski formatlıyoruz. ve işlem tamam artık normal flash bellekler gibi çıkarıp takabiliyoruz.
  • arkadaşım o dediğin olay bir kereliğine ve sadece esata bağlantıda öyle
    formatlama işlemi olduktan sonra usb ile de esata ile de tak çıkar şeklinde ben gayet memnunum baya zamandır kullanıyorum
  • Cevabınız için teşekkürler alalım bari güzele benziyor..
  • ürün tanıtımı için teşekkürler daha fazla resim ekleyebilirsek çok iyi olacak arkadaşlar. ben de bu cihazdan alcağım. incelemenizi beğendim. güzel cihaza benziyor. esata olması da ayrı bir özellik.

birde ürün ilk olarak formatladıktan sonra kaç gb olarak kullanıma hazır gözüküyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 25 Nisan 2009; 23:26:42 >
  • E-Sata ile yapılan HD Tach Uzun testi dahili 640gb lık Seagate e ait,
    model nosundan da anlaşılıyor zaten, Toshiba yerine Seagate yazıyor.

Onu bi zahmet değiştirip yeniden test etsen iyi olur, yoksa yanlış bir bilgilendirme oluyor.
  • AAAA inanamıyorum hiç görmedim bu kadarda adam görmemiş ilgniç

hemen kaldırıyorum teşekkürler

bu arada formatlanınca disk 298 gb olarak gözüküyor resim konusuna gelince resmini eklemediğim hiçbir açı kalmadı ama başka bir nesne ile kıyas şeklinde özel bir isteğiniz var ise ekleyebilirim hayırlı olsun ,y, günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet331 -- 27 Nisan 2009; 17:49:58 >

• Alan arkadaşlar,
    Ne tür biçimlendirme yaptınız?
    Hızlı Biçimlendirme 5 sn sürmüyor.
    Normal Biçimlendirmede ise halen bekliyorum, yarısına geldi ancak. yarım saattir devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.