arkadaşlar yeni bilgisayar aldım oyun yüklemek istiyorum açık çası hangi oyunları kaldırabilir çok bi fikrim yok.. wos extreme truck 2 alacağım bu ve bunun gibi hangi oyunları kaldırır ÖZELLİKLER:
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz İşlemci Numarası 460M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1066 MHz Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT320M Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Dual Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.8 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Bütün oyunları kaldırır.Bazılarını yüksek seviyede-bazılarını düşük detayda çalıştırır.
Bu bilgisayara ne kadar para verceksiniz, ekran kartı iyi değil daha iyi bir ekran kartı olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 35turka
Bu bilgisayara ne kadar para verceksiniz, ekran kartı iyi değil daha iyi bir ekran kartı olabilir.
hocam aldım bile 1.350 daha iyi ekran kartı olanlar vardı ama arasında dağlar kadar fark da vardı oyun için almadım sonuçta uzun süre idare eder beni
Hayırlı olsun.
EKRAN KARTI :( MALESEF battlefield i düşükte bile oynayamazsın iyiliğin için diyorum bak bence casper almayı çok düşündüm ama gerçekten bir şeyi iyi oluyor diğerleri iğrenç ve oyun için ekran kartı önemlidir işlemcin en yüksek işlemcide olsa oyunda vereceği max. performans ekran kartıyla alakalıdır. GT 320M BAZI OYUN TESTLERİ Battlefield Bad Company 2 en düşük ayarlarda 29 fps yani kasar orta ayarlarda ise 15,6 yani resim resim oynarsın daha doğrusu oynayamazsın kitlenir kalır. Colin McRae Dirt 2 En Düşük Ayarlarda 36 FPS ORTA AYARLARDA 22 FPS AMA KARAR SENİN BEN ÇOK DÜŞÜNDÜM VE SONUNDA MONSTER ALDIM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme