Şimdi Ara

Casper bilgisayar alicagim bilgi lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1T hafiza
    2gb nvidia geforce gt940 ekran karti
    Win 8.1
    I7 islemci intel 3.20ghz
    Ozellikleri bunlar fiyati ise 2.149TL sizce nasil hem casper hakkinda hemde ozellikleri hakkinda alinirmi bu bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ysfsrc06 Y kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans ürünü eğer arda oyun tabi full ayarda oyun performansi bekleme. O fiyata alınacak güzel bir ürün.

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Casper hakkinda pek olumlu seyler duymadim o yuzden asuslara falan bakiyorum 1800 civari 4gb ram 2gb ekran karti olan laptoplari var performans acisindan nasil olur sizce asus iyimidir

• Valla dostum 5 yil boyunca casper nirvana i7 kullandim tek sikintisi isinma problemiydi. Sanirim benim sansima tas gibi cihaz denk geldi 7/24 kapatmadan kullandim. Yeri geldi tam performansla kullandim ama bana misin demedi. Tabii casperin kronik sorunu isinma eger dert degil diyorsan f/p urunu senin icin. Yapacagin islemlere de bagli tabiki.

• ysfsrc06 Y kullanıcısına yanıt
    Kardesim Asusu inceleme şansın olduysa hava çıkış yeri tam ekranın altında asus yazan yerin altında. Sıcak hava zamanla menteşe problemi yaratabiliyor. Asus özellik olarak iyi ama kasa tasarım saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfsrc06

12gb ram
    1T hafiza
    2gb nvidia geforce gt940 ekran karti
    Win 8.1
    I7 islemci intel 3.20ghz
    Ozellikleri bunlar fiyati ise 2.149TL sizce nasil hem casper hakkinda hemde ozellikleri hakkinda alinirmi bu bilgisayar

Bende var 2 tane i7 islemcili gt 745m 16 gb ramli olan model 17.3 . Klavye gitti sadece klavyede oyun oynamayacakssn hicbir sknti yaratmaz sana. Saatlerce oynuyorum guncel oyunlari cozunurlugu cok yuksek tutmazsan hicbir sknti yok ve cihaz cok hizli tavsiye ederim. Casper eskisi gibi degil degisim ve gelisim gosterdi son yillarda

• Uzak dur o fiyata çok daha iyi markalardan belki biraz daha düşük sistem özelliklerine sahip ama kaliteli bir cihaz alabilirsin.
  • Bu fiyatlara bu özellikleri zor bulursun bence iyi fiyat bir de metal kasa filan ise kaçırma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.