Şimdi Ara

Gaming laptop alim konusunda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar oyun amacli bir laptop bakiyorum. Simdilik 2 secenek var buldugum Msi raider ekran fhd olmasa direk alacaktim ama ekran kalitesi beni dusunduruyor. bu konuda bilgili arkadaslardan yardim bekliyorum. Onerilere acigim en az 2k ekran ve guncel oyunlari sorunsuz acabilicek bir laptop ariyorum 1500$ kadar butce ayirdim dolasiyla ustune cikmayacak bir seyler baktigimida belirtmemde fayda var.

urun linkleri; https://www.costco.com/msi-ge68hx-raider-16%22-gaming-laptop---14th-gen-intel-core-i9-14900hx---geforce-rtx-4070---144hz-fhd%2B-1920-x-1200---windows-11.product.4000263778.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 4 Ağustos 2024; 4:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bhphotovideo da lenovo legion larda indirim vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

Link verebilir misin hocam

• 13. nesilde çok iyi indirimler vardı maalesef bitmiş. legion 5 var şu anda ekranı 2k 240hz ama ben olsam raider ı alırdım fiyatına değmez (1600$). Bir de ben alırken alttaki siteyi baz almıştım oradan da fiyat aralığınızda laptop bakabilirsiniz i9 şart değilse daha uyguna iyi laptoplar var. ama vaktiniz varsa bekleyin biraz bence. İndirim dönemi daha yeni bitti. 4080li laptoplar 1750 ye kadar düşmüştü .

https://gaminglaptop.deals/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

Hocam oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim. Maksimum 1500$ butce ayirdim ustune cikmayi dusunmuyorum bu yuzden bende raider almayi niyetliyim cok guzel sistem ancak ekran fhd olunca dusunduruyor keske qhd olsaydi. Tam bir f/p olurdu kararsizim o yuzden bakalim arastiriyorum hala verdiginiz siteyi kontrol ettim ancak bahsettigim fiyat araliginda ki en iyi sistem yine raider olarak gorunuyor.

• Abd den alınan laptop ların Türkiye de garantisi oluyor mu?

• makgun M kullanıcısına yanıt

Turkiye de yasamiyorum hocam bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 4 Ağustos 2024; 21:21:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    5 yıl önce açıldı
    GAMİNG LAPTOP TAVSİYESİ İSTİYORUM
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.