< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
İlk olarak almak istedigin ssd 120,250,480ve1000 GB hangisi olcak. Ben sana 250 GB samsung ssd onercem. Alta da link koyuyorum. Kafanda fikir olusmasi amaciyla ...
https://www.hepsiburada.com/samsung-860-evo-250gb-560mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-mz-76e250bw-p-HBV00000A5BL9?magaza=SDS Teknoloji Bundan sonraki islem diger hdd cikartip ssd takmak ve kurulum. ( Birde eski hdd kullanmak istersen, laptopunun Cd-rom cikartip hdd yuvasi alip koyabilirsin. Onu da sana en alt kisimda nasil yapcagini anlatirim.) Bence ssd icin tertemiz kurulum yapman daha iyi oyuzden cok ucuza lisans satin alabilirsin. Bunu da alta link koyuyorum. Tekrardan soyliyim. Bunlari baska yerden de satin alabilirsin. https://m.epttavm.com/item/74850979_microsoft-windows-10-pro-dijital-indirilebilir-lisans Simdi de yukarda hdd yuvasi icin ayirdigimiz kisima geldik. Burda yapcagimiz islem. Hdd cikarip yerine ssd koymak, Sonra hdd atmayip CD-Rom kismini cikartip oraya hdd yuvasi aparatini koymak. Ve hdd i oraya yerlestirmek, Net uzerinde demontaj ve montaji , laptopa hdd yuvasi nasil takilir diye aratirsin. HDD yuvası icinde laptopunuzun kalınlıgı onemlıdır. 2 standart tasarımı var. 1) 9,5 mm (Yeni bigisayarlar) 2) 12,7 mm (Eski bilgisayarlar) Bu bilgilere gore emin olamıyacagın icin, Laptopunu Metre veya cetvel ile olcmeniz gerekicektir. 1) İCİN TIKLA 18,50 TL 2) İCİN TIKLA 18,50 TL Normal fıyatlar bunlar daha uygununu bulursan, Bu fıyatlardan yola cıkarak al. Edit: hdd yuvasi aparatlarini guncelledim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 16 Ekim 2019; 23:35:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLu61 -- 17 Ekim 2019; 2:5:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLu61 -- 20 Ekim 2019; 20:2:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|