Şimdi Ara

Casper bilgisayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1800 TL sınırla bilgisayar topluyorum ve bakarken Casper'ın bilgisayarlarına rastladım.Gözüme hem ucuz hem güzel göründüler ama işin içinde bir iş vardır diye yazayım dedim geçen bir kaç arkadaş şikayetçiydi ama bir arkadaşta var bilgisayarından gayet memnun eski bir sistem olmasına rağmen(İntel pentium E5700,3GB ram ve bilmediğim bir ekran kartı )güncel oyunları medium-high grafiklerde çalıştırabiliyor yardımcı olursanız sevinirim.
    Örnek vermek gerekirse:
    http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cnc2640-8l35p_130_4203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termit0 -- 30 Mayıs 2012; 19:48:25 >

• Casper çöpten başka bişey degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIGABYTE 870A-USB3L AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    AMD PHENOM II X4 965
    Corsair 8GB DDR3 (2x4GB)
    Palit GTX560Ti 1 GB 256Bit GDDR5
    SEAGATE ST1000DM003 1TB SATA III
    Aerocool VS-3 Advance High Power 550W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu,
    ViewSonic VA2231WA-LED 21.5" 5ms Full HD Wide Screen Led Monitör

Toplam=1740 TL
    www.teknofiyat.com

Verdiğin siteye tıklamadım bile.

Al bunu parçalanana kadar kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 30 Mayıs 2012; 19:56:51 >
  • Birşey merak ettim.Kasa aldığımda ayrıca optik sürücü almalı mıyım yoksa kasada var mıdır? birde işlemci soğutucu gerekli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: termit0

Birşey merak ettim.Kasa aldığımda ayrıca optik sürücü almalı mıyım yoksa kasada var mıdır? birde işlemci soğutucu gerekli midir?

Hayır optik sürücüyü kendin alırsın 40 lira civarına.
    İşlemci soğutucu sessizlik için ve daha iyi soğutma istiyorsa yine onuda alabilirsin
  • Casper = çöp
    çok iyi şeylermiş gibi gösterip (mesela 2gb ekran kartı var diyolar ama model mağra devrinden kalma ) yüksek fiyata satıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Casper = çöp
    çok iyi şeylermiş gibi gösterip (mesela 2gb ekran kartı var diyolar ama model mağra devrinden kalma ) yüksek fiyata satıyorlar

millette aaaa 2gb ekran kartı var diye alıyor. sonra ancak angry birds oynuyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: termit0

Birşey merak ettim.Kasa aldığımda ayrıca optik sürücü almalı mıyım yoksa kasada var mıdır? birde işlemci soğutucu gerekli midir?

İşlemci soğutucusu zaten işlemcinin içinden çıkar. Sesli çalışır-Seni rahatsız eder-OC yapacağım dersen yenisini alır takarsın. Optik sürücüyü ekstradan alacaksın ama pahal bir parça değil.
    Casper bilgisayar hangi oyunları medium-high'da açıyor bilmiyorum. Ancak HD6850 bile bazı oyunları high'da açmakta zorlanırken Casper'ın high'da açması inandırıcı gelmedi. Belki monitör çözünürlüğünü düşürüp-detayları kapatıp medium-high seçeneğinde oynayabilrsiniz ancak bu medium-high da oynuyorum demek olmaz. Yani düşük çözünürlük ve detaylar kapalı iken ne anlamı olur ki?
    Zaten bu sitedeki yönergeleri izleyerek toplayacağın bilgisayarda oynları oynarken şu yazdığın CASPER hakkındaki
    bilnçsiz söylemlerine güleceksin bile.
    İyi akşamlar.
    Monitör dahil mi?

• Tamam tamam üstüme gelmeyin vazgeçtim
    quote:

Orjinalden alıntı: Ramptha

İşlemci soğutucusu zaten işlemcinin içinden çıkar. Sesli çalışır-Seni rahatsız eder-OC yapacağım dersen yenisini alır takarsın. Optik sürücüyü ekstradan alacaksın ama pahal bir parça değil.
    Casper bilgisayar hangi oyunları medium-high'da açıyor bilmiyorum. Ancak HD6850 bile bazı oyunları high'da açmakta zorlanırken Casper'ın high'da açması inandırıcı gelmedi. Belki monitör çözünürlüğünü düşürüp-detayları kapatıp medium-high seçeneğinde oynayabilrsiniz ancak bu medium-high da oynuyorum demek olmaz. Yani düşük çözünürlük ve detaylar kapalı iken ne anlamı olur ki?
    Zaten bu sitedeki yönergeleri izleyerek toplayacağın bilgisayarda oynları oynarken şu yazdığın CASPER hakkındaki
    bilnçsiz söylemlerine güleceksin bile.
    İyi akşamlar.
    Monitör dahil mi?

Monitör dahil değil.Şöyle bir sistem var hepsiburada da hoşuma gitti (http://www.hepsiburada.com/liste/dente-infinity-gtx3220-amd-fx4100-36ghz-8gb-1tb-hd-6850-1gb-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd300346&categoryId=34) fx4100 olması haricinde iyi gibi geldi ne dersiniz

• bedava verseler alırım yoksa bir kuruş vermem o markaya
  • quote:

Panpa pc aldım casper çok sessiz 4 gb ram 4 çekirdek 2 gb de ekran kartı akıyor oyunlarda meret.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.