Şimdi Ara

casper Bu ay satışına başlayacağı Türkiye’de ilk yeni nesil i5 işlemcili Ultrabook

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper Bu ay satışına başlayacağı Türkiye’de ilk yeni nesil i5 işlemcili Ultrabook almak istiyorum internet te araştırırken bu sitete buldumhttp://casperservis.com.tr/casper-bu-ay-satisina-baslayacagi-turkiyede-ilk-yeni-nesil-i5-islemcili-ultrabook bilgisi olan varsa bu konu ile ilgili yardılarınızı bekliyorom tşkr
     casper  Bu ay  satışına başlayacağı Türkiye’de ilk yeni nesil  i5 işlemcili Ultrabook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadsam -- 8 Haziran 2012; 9:17:34 >

• ürünü aldım pazartesi inceleme yapacağım
  • özellik ve fiyat olarak casper ultrabook tan dahamı iyi
  • zaten casper ultrabook aldık casperın baska ultrabook u yok tek model olmalı
  • asus yazıyor ya ondan karıştırdım fiyatı ne bu katalog aynı mı fiyat
  • gerekli açıklama için pm attım
  • Ekran kartı ne bu modelin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hd 4000 var ve düşük ayarlardada olsa cod 8 ve normal olarak pes 2012 falan oynanıyor :) Normal kullanıcılar için yeterli genelde uzun seyahat durumlar için yolda sarjı uzun gıtsın hafıf olsun dıye dusunuyorsanız alınmalı ürün salı falan gelır bol foto ve izlenımlerımı paylasırım
  • Güzel ürün, fiyatı da uygun gibi.
  • Bir gelsinde güzelmi değilmi bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Hocam hd 4000 var ve düşük ayarlardada olsa cod 8 ve normal olarak pes 2012 falan oynanıyor :) Normal kullanıcılar için yeterli genelde uzun seyahat durumlar için yolda sarjı uzun gıtsın hafıf olsun dıye dusunuyorsanız alınmalı ürün salı falan gelır bol foto ve izlenımlerımı paylasırım

Koskoca ultrabook a 4000 serisinden bir kart mı koymuşlar? Gerçi ben de ne bekliyorsam tipik casper politikası işte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu harici bir ekran kartı değil bence fazlasıyla yeterlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Hocam hd 4000 var ve düşük ayarlardada olsa cod 8 ve normal olarak pes 2012 falan oynanıyor :) Normal kullanıcılar için yeterli genelde uzun seyahat durumlar için yolda sarjı uzun gıtsın hafıf olsun dıye dusunuyorsanız alınmalı ürün salı falan gelır bol foto ve izlenımlerımı paylasırım

Koskoca ultrabook a 4000 serisinden bir kart mı koymuşlar? Gerçi ben de ne bekliyorsam tipik casper politikası işte..

HD4000 tümleşik grafik işlemcisi, hani işlemciye gömülü olanlar var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

quote:

Anladım, mobildeydim gözden kaçırmışım peki nasıl bir performans veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 10 Haziran 2012; 19:22:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

quote:

Nasıl bir şey oluyor o? Ekran kartı ne tam olarak bu modelde iyi mi kötü mü?

Harici ekran kartı yok, sadece grafik işlemci var o da işlemcinin içerisinde. Zaen bunlar oyun için değil, ofis ve internet işleri için sanırım. Şarjı da uzun süre gider SSD olduğundan.

• Casperdan sakız bile almam
  • CAsperdan sakız bile almam diyen arkadaş acaba kac casper kullandım
  • İşlemci : Intel® Core™ i5-3317U İşlemci

İşletim Sistemi :Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

İşlemci Hızı: İşlemci hızı 1.70 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.60 GHz'e kadar, 3MB Intel® Akıllı Bellek

Ram : 8 GB DDR3 Bellek

HDD : 128 GB SSd

Monitor : 14'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

Kablosuz Ağ: Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n

Web Cam: 1.3 MP Web Camera

USB Port: 1X USB 2.0 port, 2X USB 3.0 port

Diğer2 :Microsoft® Security Essentials Antivirüs Programı

Card Reader: Multi Card reader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadsam -- 11 Haziran 2012; 9:49:37 >
  • arkadaşlar sıkı bir pazarlık sonrasında bende bu ürünü casperservis.com.tr sitesinden 1755 tl aldım kısa sürede elimde fiyatı harika ilgilenen arkadaşlara tavsiye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.