Şimdi Ara

ayda yılda bir sigara içmenin çok fazla zararı var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
43.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu güne kadar anca 4 ,5 tane sigara içmiş biriyimdir. yılda 4, 5 sigara içmenin çok zararı var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayda Yılda Bir Sigara İçmenin Zararları

Düzenli olarak sigara içmemek, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ayda yılda bir sigara içmek bile, düşünülenden daha fazla zararlı olabilir.

Sigara dumanında nikotin, katran ve karbon monoksit gibi 7.000'den fazla kimyasal madde bulunur. Bu kimyasallar akciğerlere, kalbe ve diğer organlara zarar verebilir.

Ayda Yılda Bir Sigara İçmek Bile Zararlıdır

Ayda sadece bir veya iki sigara içmek bile, akciğer kanseri, kalp hastalığı ve felç riskinin artmasına neden olabilir. Nadir sigara içmek, düzenli sigara içicilere göre daha az zararlı olsa da, yine de sağlık için bir tehdit oluşturur.

1 Kere Sigara İçmekten Bişey Olur mu?

1 kere sigara içmek bile, vücudunun nikotin bağımlılığına kapılması için yeterli olabilir. Nikotin, beyindeki ödül merkezini uyarır ve tekrar tekrar sigara içme isteğine neden olur.

Ayda 1 Paket Sigara İçmek

Ayda bir paket sigara içmek, önemli sağlık sorunlarına yol açabilir. Günde bir paket sigara içenlerin, hiç sigara içmeyenlere göre akciğer kanseri geliştirme riski 20 kat daha fazladır.

Sonuç

Ayda yılda bir sigara içmek bile, sağlık için zararlıdır. Nadir sigara içmek, düzenli sigara içmeye göre daha az riskli olsa da, yine de akciğer kanseri, kalp hastalığı ve felç gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Sağlığın için sigara içmekten kaçınmalısın.

SEO Uyumlu Anahtar Kelimeler:

• Ayda bir sigara içmek
    • Ayda 1 sigara içmek
    • Nadir sigara içmek
    • 1 kere sigara içmekten bişey olurmu
    • Ayda 1 paket sigara içmek
    • Ayda yılda bir sigara içmek
    • 1 kere sigara içmekten bişey olur mu
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanmıyorum. Vücut o kadarda aciz değil, onarır hasar olsa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

Sanmıyorum. Vücut o kadarda aciz değil, onarır hasar olsa bile.

Ben de öyle düşünüyordum. Umarım haklıyızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

Sanmıyorum. Vücut o kadarda aciz değil, onarır hasar olsa bile.

Ben de öyle düşünüyordum. Umarım haklıyızdır.

Alıntıları Göster
    Hergün dört paket bitiren insanlar var. Bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Aslında gerçekten sigaradan nefret eden biriyim. Ama yağmurlu bir gecede balkonda oturup, o sessizlikte sigara içmek oldukça güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Aslında gerçekten sigaradan nefret eden biriyim. Ama yağmurlu bir gecede balkonda oturup, o sessizlikte sigara içmek oldukça güzel.

Alıntıları Göster
    aman dostum yarın öbür gün alışırsın paket taşırsın sonrası malum. Bende okul futbol takımındayken ay yılda bir içerdim sonra 7 senedir içiyorum daha bırakamadım!..

• quote:

Orijinalden alıntı: crona

aman dostum yarın öbür gün alışırsın paket taşırsın sonrası malum. Bende okul futbol takımındayken ay yılda bir içerdim sonra 7 senedir içiyorum daha bırakamadım!..

Alıntıları Göster
    Şu "paket taşıma" muhabbetini hiç anlamıyorum; tek tük de içsem milletten mi otlancam hep, tabi paket alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Şu "paket taşıma" muhabbetini hiç anlamıyorum; tek tük de içsem milletten mi otlancam hep, tabi paket alıcam

Alıntıları Göster
    paketini taşıdıktan sonra tek tük içmezsin ki zaten ayrıca bi sigara paketi 3 günü geçince tadı değişir bana göre.
  • quote:

paketini taşıdıktan sonra tek tük içmezsin ki zaten ayrıca bi sigara paketi 3 günü geçince tadı değişir bana göre.

Alıntıları Göster
    Tek tük içmiyorum ki (1,5-2) Sadece "paket yaşıyor" lafı bana çok saçma gelir oldum olası

• quote:

Tek tük içmiyorum ki (1,5-2) Sadece "paket yaşıyor" lafı bana çok saçma gelir oldum olası

Alıntıları Göster
    bizim beslenme hocası var 30 yıldır yağ yemez , koşar , yani anlayacağın sağlıklı ne varsa yapıyor ve günde 3 sigara içiyor günde 3 faydalı diyordu sen yılda 5-6 diyorsun hiç birşey olmaz

• quote:

Aynen bende anlamıyorum.Paket taşımadan öncede 2-3 günde 1 paket biterdi şimdide öyle.Farketmiyor.6 ay paket taşımadan içtim sonra almaya başladım.Yaklaşık 1 sene oldu başlayalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Aynen bende anlamıyorum.Paket taşımadan öncede 2-3 günde 1 paket biterdi şimdide öyle.Farketmiyor.6 ay paket taşımadan içtim sonra almaya başladım.Yaklaşık 1 sene oldu başlayalı.

Alıntıları Göster
    tamam anlaşıldı sizin hiç otlakçı arkadaşınız olmamış ya sen sanırım şey demek istiyosun ben paketi alırım atıyorum eve bırakırım dışarı çıkarken 4-5 tane alırım içerim. Bende şunu söylemek istedim böyle azar azar içersin sonra bi bakarsın yetmez işte o zaman paket taşırma mevzusu çıkar ortaya. Daha fazla içmek istersin o sebeple paket taşırsın. Benim arkadaşa tavsiyem de 1-2 içersin sonra daha fazla daha fazla bakarsın tiryaki olmuşsun günde 2 paket içersin "paket taşımadan"

• quote:

tamam anlaşıldı sizin hiç otlakçı arkadaşınız olmamış ya sen sanırım şey demek istiyosun ben paketi alırım atıyorum eve bırakırım dışarı çıkarken 4-5 tane alırım içerim. Bende şunu söylemek istedim böyle azar azar içersin sonra bi bakarsın yetmez işte o zaman paket taşırma mevzusu çıkar ortaya. Daha fazla içmek istersin o sebeple paket taşırsın. Benim arkadaşa tavsiyem de 1-2 içersin sonra daha fazla daha fazla bakarsın tiryaki olmuşsun günde 2 paket içersin "paket taşımadan"

Alıntıları Göster
    Bağımlılık yapmadığı sürece bişey olmaz ayda 1-2 sigaradan. Ama bağımlı olursan, işte o zaman ayvayı yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Bağımlılık yapmadığı sürece bişey olmaz ayda 1-2 sigaradan. Ama bağımlı olursan, işte o zaman ayvayı yersin

Alıntıları Göster
    Sigara bırakma yöntemimi yazayım. İsteyerek yapmadım aslında. Yılbaşı akşamı bıraktım alkolü çok kaçırmıştım. bir gecede 2 paket içtim (günde 2 teki geçmeyen biriydim) Ertesi gün bir öksürük, nefes darlığı... Ağzıma koymadım birdaha canımda istemedi o derece

Not: Kabız olduğumda yarım sigara tüttürürüm sonra tuvaletteyim. Bilmiyorum bana has birşey mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardelen G. -- 15 Eylül 2011; 19:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Sigara bırakma yöntemimi yazayım. İsteyerek yapmadım aslında. Yılbaşı akşamı bıraktım alkolü çok kaçırmıştım. bir gecede 2 paket içtim (günde 2 teki geçmeyen biriydim) Ertesi gün bir öksürük, nefes darlığı... Ağzıma koymadım birdaha canımda istemedi o derece

Not: Kabız olduğumda yarım sigara tüttürürüm sonra tuvaletteyim. Bilmiyorum bana has birşey mi..

Alıntıları Göster
    Herkes bu mantık ile sigaraya başlıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Herkes bu mantık ile sigaraya başlıyor zaten.

Alıntıları Göster
    5 6 ayda bi nargile içiyorum. Sigaradan daha güzel ama çileklisi miğdemi bulandırıyor. Sende dene bence:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

5 6 ayda bi nargile içiyorum. Sigaradan daha güzel ama çileklisi miğdemi bulandırıyor. Sende dene bence:)

Alıntıları Göster
    Bizim öğretmenimiz bile demişti arada bir içmenin zararı olmaz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyotec

Bizim öğretmenimiz bile demişti arada bir içmenin zararı olmaz diye

Alıntıları Göster
    Ama harbi yağmurlu gecede balkonda uzanıp içmek fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Ama harbi yağmurlu gecede balkonda uzanıp içmek fena.

Alıntıları Göster
    2 Haftada 1 Dal Ya İçerım ya içmem zararını gormedım maclarda kesılmeden kosuyoruz 6 sene yuzuculuk yaptım hala yuzuyorum ara sıra onada bı zarar ve etkı ettıgını gormedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

2 Haftada 1 Dal Ya İçerım ya içmem zararını gormedım maclarda kesılmeden kosuyoruz 6 sene yuzuculuk yaptım hala yuzuyorum ara sıra onada bı zarar ve etkı ettıgını gormedım.

Alıntıları Göster
    Şehirde soludugunuz kirli hava ayda bir içtiginiz sigaradan daha zararlıdır diye düşünüyorum =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.