Şimdi Ara

tek yaşayan kişiler: aylık mutfak masrafınız ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek yaşayan kişiler: aylık mutfak masrafınız ne kadar?

• Yanlız yaşıyorum ama nedense hiç hesaplamanın yada gerek duymadım
    Sabah kahvaltı olarak yer yer bir simit yada bir paket bisküvi malum simit poğaça da pek sağlıklı değil bu nedenle çoğunlukla bisküvi tüketiyorum soğuk su ile yine meyve suyu yada sallama çay vs ile uğraşmamak adına
    Öğlen iş yerinden geçiniyorum akşamlarıda yazdan ablam ile birlikte hazırladığımız şişe menemen ve dondurulmuş taze fasulye, yer yer kahvaltılık ve farklı basit yemekler
    Çok nadirde olsa dışarıdan yerim ama artık elimden geldiği kadarı ile dışarı işini bırakacağım pahalı sağlıksız ve dahası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PoleStar25 P kullanıcısına yanıt

sabah sabah bisküvi, akşam menemen veya dondurulmuş gıda mı?

hocam bu beslenme değil hayatta kalma

• Sabahları 20tllik tütünden çaylan birlikte içiyorum. Öğle yemeği iş yerinde. Akşam da patates kızartıyorum ya da yanına yumurta ama böyle maliyetli oluyor biraz. O yüzden akşam için bazen iş yerinden bir şeyler tirtikliyorum aşçı abla sağ olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 kavanoz çikolata-fındık ezmesi

1 kilo filtre kahve

200 gram granül kahve

100lü sallama çay

30 ekmek

60 yumurta

10 sokum sucuk

2-3 paket makarna

• 5 k

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    dondurulmuş taze fasulye, muhtemelen ev yapımı, ondan zarar gelmez.
    ama bisküvi kısmına ben de takıldım. poğaça zararlı margarinden dolayı ama bisküvide doğal olan hiçbir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

10 sokum sucuktsn sonrasini okumadim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyleki sizin yanlızlık deneyiminiz yeni başlıyor sanırım
    Yaklaşık 5-6 senedir yanlız yaşıyorum ilk zamanlar kuru fasulye pilavdan tutun fırın sütlaçtan çıkın alayını yaptım lakin işler bir zaman sonra rayından gitmiyor 19-19:30 gibi evde oluyorum bir bayan kadar düzen ve pretikliğim olmadığı için yemekti bulaşıktı ortalığı toplamaktı derken farklı birşeye zaman kalmıyor işten kalan yorgunluk da var üstüne bulaşık makinası aldım sonraları iş kolaylaşsın diye onunda dolmasını beklesem dert beklemesen dert dolmasını bekleyince tonla malzeme lazım malum tek kişiden çıkan bulaşık ile dolması zaman alıyor ve bu zamanda kirli ürünlere ihtiyaç oluyor evi tencere tava ile doldurmakta olmaz dolmasını bekleme yinede israf oluyor
    İlk zamanlar akşamdan yarım ekmek arasına peynir çeşitleri yada çikolata vs yada yanıma ekmek peynir zeytin aldığımda oldu ama işte üsttede saydığım nedenlere ek birde tembelli yada üşengeçlik ne derseniz oda eklenince mecbur simit poğaça bisküviye kalıyorum
    Yani bugünün şartlarında kaliteli ve sağlıklı beslenmek için çok çaba sarf etmeli ve ciddi miktarda para akıtmalı malum herşey hormonlu sağlıksız yada farklı etkenler var neyse daha fazla uzatmayayım
    Umarım siz yanlız yaşamda başarılı ve sağlıklı olursunuz keyifli forumlar

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet fasulye ve menemenlik konservelerim ev yapımı ama işte aldığımız domates ve fasulyeler ne kadar iyi orası bile muamma iken bu ekonomi ile ne kadar çaba sarf etsek boş bursa da yaşıyorum soluduğumuz hava bile doğal değilken bilmiyorum sabah kahvaltım sağlıklı olsa değişen ne olur ki

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.