Şimdi Ara

Casper c900 kullananlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar casper c900 notebook kullananlar yorum ya da bir kendi incelemesini yazabilirse mutlu olacağım.alan yorum atmayı da bırakıyor.madem aldınız kullandıktan sonra bari yorum yapın da sizden sonrakiler faydalansın memnun değilseniz bile söyleyin arkadaş.

laptop şuhttps://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-c900-7700-8tg0x-intel-core-i7-7700hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000ANTNU?

• Ürünü aldım kullanıyorum gayet memnunum :) Casper direk alıp markasını basmış, panel kalitesi biraz düşük, ve plastik kasa ama bunlar dışında iyi bir cihaz bu fiyata... youtube da tanıtımlar ve incelemeler var.
    Sager NP5855

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can7Ugurcan -- 7 Nisan 2018; 0:18:39 >
  • Bende bundan almayı düşünüyorum Acaba bu ssd uyumlu mudur,kendi harddiskini çıkarıp ssd oraya mı takılacak
    www.hepsiburada.com
    Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682

• baysafran kullanıcısına yanıt
    İster mevcut HDD sökülüp 2.5 inç SSD takılabilir yada m2ssd slot mevcut.M2ssd alınıp takılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

İster mevcut HDD sökülüp 2.5 inç SSD takılabilir yada m2ssd slot mevcut.M2ssd alınıp takılabilir.
    Teşekkürler
    Acaba bu işlemi servisin mi yapması lazım garanti dışı kalır mı biz yapsak?

Bu uyar sanırım ya da başka öneriniz?
    www.hepsiburada.com
    Hi-Level 240GB 530MB-430MB/s M.2 Sata SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hi-level-240gb-530mb-430mb-s-m-2-sata-ssd-hlv-m2ssd2280-240g-p-BD805053

M.2 PCIe NVMe M.2 SATA bunların ikiside uyumlu mudur? Farklı şeyler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 12 Nisan 2018; 12:56:28 >

• baysafran kullanıcısına yanıt
    Bilginiz var ise sizde yapabilirsiniz.Servis bu işlem için ücret alacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ağustos 18 de aldım teknosadan 15 günde 6 bin liraya çıktı fiyatı ben kdv indiriminden faydalanıp 4700 liraya aldım 1 ay öncede hdd söküp ssd taktırdım 240 gb toshiba tr200 inanılmaz bir canavarı döndü bilgisayar.servise taktırdım 50 tl ücret karşılığında şuan memnunum ufak sorunalrı çıktı mesela güç kaynağına bağlıyken seste arada parazit oluşuyor fakat pile geçnce hiçbir sorun yok çözemedim yakında servisin kapısını çalacağım. bu arada cs90 full ayarlarda 150 rahat alıyor ben genelde orta ayarlara oynuyorum saatlerce oyun oynadığım oldu bilgisayarın soğutması mükemmel sadece turbo fanlar çok ses çıkarıyor ama çok işe yarıyorlar. şuanda açamayacağı oyun çok ben daah çok çizim programları ve video reander için aldım birde araştırma yapmak için arada oyunda atıyorum gayet kullanışlı bir cihaz tavisye ederim bendekide 8 gb lık modeli 1 ram slotu daha var oraya da bu yazın bir 8 gb daha almayı düşünüyorum ve ssdyı 480 gb ta çıakracağım teşekkürler

Esenlikler

• merhaba, yukarıda ister hdd yi söküp yerine ssd takın isterseniz de ekstradan m2 ssdyi takın denilmiş. Ben m2 ssd alıp ekstradan takmak istiyorum. Kasada tam olarak nereye takmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.