La altından olsa cazper alınmaz. Arkadaş sıfır. Laptop aldı cazper bi oyun oynuym dedim pes 2015 oynuym dedim. Baktım oda nesi oyun ekranında kırmızı noktalar dönüyor. Anlayacanz ekran karti ucmus. Benim de ilk laptop um cazper. Di. Lanet olsun.
yorumlara bak hizaya gel.
1400 liraya 15.6 inch FULL HD ekran başka var mı ?
gösterinde onu alalım.
DH markalı bir masaüstü bilgisayar yahut dizüstü bilgisayar, bir tablet hatta telefon yaratılma ihtimali nedir ? Vestel, KOç gibi finansman sağlayabilecek kuruluşlarla bir ortaklık yapılarak urun geliştirilebilir pekala. Yurt içinde satış rekoru bile kırarlar. Bence markalaşma yolunu tutmak olmasa bile o yolun yanından geçilse, bu yolda geçen bunca senin getirisi olarak düşünülebilir...
Bende Casper var. 3 senedir kullanıyorum. iç bir sıkıntı görmedim. Bios güncelleme işkencesi olmasa daha iyi olur
Casper = gereksiz = Çöp
Tam anlamıyla bomboş bir bilgisayar bir de utanmadan 1400 kağıt fiyat biçmişler.
"Metal kasa" ve "çerçevesiz panel" güldürdü ama.
İlk olarak fiyata baktım videoyu izlemeye gerek yok bence.
uzakdoğunun dökülen pc lerini bol bol reklam yap birde çatafatlı isim tak sat gitsin..
Bu cihaz beğenilmeyebilir. Ancak CSD ve C500 dizisine kimse çöp diyemez. Orta fiyatlı bilgisayar sınıfında özellik, kalite ve fiyat olarak ülkedeki tüm markalardan daha ötede. CSD ve C500 dizisine bakınız.
Benimde C500 ve C700 modelleri dikkatimi çekti
arkadaşlar hakkaniyetiniz var casper bu clc dizüstü serisinde sadece sosyeteye ayak uydurmuş şu an elimde almış bulundum daha net inceledim tam anlamıyla berbat akıllı olun paranızı çöpe atmayın
bedava dağıtsalar almam casper bu birtane bendede vardı çok uğraştı bir daha aslaaa
Notbookum dün çalındı garanti belgeleriyle beraber hukuki işlem başlattık ve benden laptopun ip nosubu istediler buna nasıl ulaşabildiği.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme