Şimdi Ara

Casper CLC 4030u Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• çöp

• 800 veririm gel anlaşalım.

• Casper iyi bilgisayar yapar mı yahu.
  • La altından olsa cazper alınmaz. Arkadaş sıfır. Laptop aldı cazper bi oyun oynuym dedim pes 2015 oynuym dedim. Baktım oda nesi oyun ekranında kırmızı noktalar dönüyor. Anlayacanz ekran karti ucmus. Benim de ilk laptop um cazper. Di. Lanet olsun.

• yorumlara bak hizaya gel.

1400 liraya 15.6 inch FULL HD ekran başka var mı ?

gösterinde onu alalım.

• DH markalı bir masaüstü bilgisayar yahut dizüstü bilgisayar, bir tablet hatta telefon yaratılma ihtimali nedir ? Vestel, KOç gibi finansman sağlayabilecek kuruluşlarla bir ortaklık yapılarak urun geliştirilebilir pekala. Yurt içinde satış rekoru bile kırarlar. Bence markalaşma yolunu tutmak olmasa bile o yolun yanından geçilse, bu yolda geçen bunca senin getirisi olarak düşünülebilir...

• makinadaki işlemci değişmiyor ram tek slot pcb zaten yarım kalmış sanki ya tabi pil çok düşük bence gidip daha donanımlı notebook alıp ayrıca full hd ekran alıp değiştirmek daha iyi fikir bence ayrıca ram artırmak için cihazı açmak lazım garanti dışı kalıyor http://vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i5-4210u-17ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html?OM.OSB=Asus-Core-i5-Notebook#ozellikler

• Casper alamam aldırmam. Hem pahalı hem kalitesiz.

• Bende Casper var. 3 senedir kullanıyorum. iç bir sıkıntı görmedim. Bios güncelleme işkencesi olmasa daha iyi olur

• Casper = gereksiz = Çöp

• Tam anlamıyla bomboş bir bilgisayar bir de utanmadan 1400 kağıt fiyat biçmişler.

"Metal kasa" ve "çerçevesiz panel" güldürdü ama.
  • İlk olarak fiyata baktım videoyu izlemeye gerek yok bence.

• uzakdoğunun dökülen pc lerini bol bol reklam yap birde çatafatlı isim tak sat gitsin..
  • Bu cihaz beğenilmeyebilir. Ancak CSD ve C500 dizisine kimse çöp diyemez.
    Orta fiyatlı bilgisayar sınıfında özellik, kalite ve fiyat olarak ülkedeki tüm markalardan daha ötede. CSD ve C500 dizisine bakınız.

• Benimde C500 ve C700 modelleri dikkatimi çekti

• arkadaşlar hakkaniyetiniz var casper bu clc dizüstü serisinde sadece sosyeteye ayak uydurmuş şu an elimde almış bulundum daha net inceledim tam anlamıyla berbat akıllı olun paranızı çöpe atmayın

• bedava dağıtsalar almam casper bu birtane bendede vardı çok uğraştı bir daha aslaaa
  • Notbookum dün çalındı garanti belgeleriyle beraber hukuki işlem başlattık ve benden laptopun ip nosubu istediler buna nasıl ulaşabildiği.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.