Şimdi Ara

Casper CLC 4030u Dizüstü Bilgisayar Video İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videomuzda Casper'ın metal gövdeli ve Full HD ekranlı 15.6" boyutundaki dizüstü bilgisayarı CLC'yi inceliyoruz.

• Casper yine Casperlığını yapmış.

• ekran parlak olmasaydı, büyük fark oluştururdu.

• Bilgisayar fiyatları biraz yükselmiş sanırım. Ben 6 ay kadar önce kardeşime 1350? ye lenovo miix 2 11.6" almıştım(hepsiburada da 150? hediye çeki ve 100? bonus kampanyası ile ~1350? oldu).
    Casper 847b modelinin tasarımı çok hoştu. Onun i3 lü versiyonu falan olsa onu alabilirdim ama çoğu markada uygun fiyatta tasarım ile donanım ters orantılı oluyor.

• Asus varken casper'ın ne işi var...

• Beklenen incelemeydi.
  • Bu aralar yine lenovo ve asus dan sasilmaz PC konusunda. 1.5 yıldır lenovo z580 kullanıyorum bundan sonraki cihazimda bu iki markadan biri olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mSata portunun olması güzelmiş. Vatan Bilgisayar da 30GB mSata 109TL 60GBB 165TL takılabilir. Garanti kayboluyorsa Casper aslında kendisi koymmasa da anlaşmalı teknomarketlerde garantili taktırtabilir.

Casper da Monster gibi sitesine üye olunarak konfigürasyonlu ürün satabilir.

1920x1080 hadi neyse de 1366x768 yerine 1600x900 standart olmalıydı.

Microsoft üreticilere Windows sistemini minimum 16-32 GB SSD mSata kurmaya zorunluluk getirsin.

Yada ne bileyim anakartta bulunsun 16-32 GB İntel işlemciye entegre etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 3 Aralık 2014; 1:00:00 >
  • tırt

• Bir daha casper'dan toplu iğne bile almam

• Biraz zorla yapılmış bi inceleme olmuş sanki. Casper öncelikle kalite konusundaki kötü algıyı kırmalı.

• Eşeğe altin semer vurmuşlar

• Cebimizdeki telefonlar 2k olmuşken masaüstünde veya diz üstünde 1080p çözünürlük artık çok cazip değil.

• Fiyat 1400 mü yoksa ben mi yanlış anladım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün tanıtımını yapıyorsunuz full hd ekran,klavyesi güzel,tasarımı güzel başka bir artısı yok.Eksileri faresi hassasiyeti iyi değil,harici ekran kartı yok,hdd fazla ısınıyor yavaş ve gürültülü.Bende eğrisiyle doğrusuyla incelenmiş bir ürün burada casper diye bir ayrıcalık yok.

• Casper gelecek 250 yılın en iyi ürününü yapsa uçsa kaçsa konsa yine insanlardaki Casper algısı değişmez. Bence firma her şeyden önce bunu ön yargıları kırmalı. Anlaşılan o ki kaliteli ürün yapmayla bile kırılmayacak bu algı.
  • Bence casper büyük firmalarında yapması gereken şeyi yapmış helal artık 1500liranın altında fullhd çzöünürlüklü dizüstü görmemiz lazım,ve casper'ın bir şekilde imajını düzeltmesi lazım.Ben geçen yıl düzüstü almadan önce ufak bir araştırma yaptım direk casperla HP'yi eledim.Elimde asusla lenovo kaldı.Asus aldım.(toshiba gereksiz yere pahallı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 3 Aralık 2014; 20:05:44 >
  • ben de nefret ederek 1366*768 ekran kullanıyorum. casper iyi bir iş yapmış performans istemeyen insan için full hd vermiş. biri demiş telefonda bile 2k var ama kazın ayağı öyle olmuyor işte.

yalnız o çerçevesiz ekran etiketi nedir ya ille bir cinlik yapacaklar
  • Casper alma aldırma ben yiğendeyken bilgisayarda takılıyorduk bilgisayar çat diye bir anda kapandı hiç açılmamaya başladı. Çocuk garantiye gönderdi garantiden gelen cevap anakarta kola teması olmuş. bilgisayarın yanında ne birşey yedik ne içtik :) yanlış hatırlamıyorsam 600 lira anakart parası istemişlerdi. Bilgisayar 5-6 aydır yatıyor öyle.
  • hayalimdeki pc.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.