Arkadaşlar ben Casper Nirvana CN.BMQ2630A almayı düşünüyorum. Fiyatı çok süper. Ama casper ile ilgili çok farklı düşünceler var. Lütfen casper deneyimi olan veya teknik bilgisi olanlar Casper'ı övmeden veya kötülemeye çalışmadan bilgisayarın teknik özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilirlerse sevinirim.
İşlemci Üreticisi:Intel® İşlemci Modeli: Core™ i7 İşlemci Numarası: 2630QM İşlemci Hızı :2 GHz İşlemci Hızı-Hızlandırılmış: İşlemci hızı 2 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 2.9 GHz., 6MB Intel® Akıllı Bellek Bellek: 8 GB Disk Kapasitesi: 640 GB Disk Dönüş Hızı: 5400 rpm Ekran Boyutu: 15,6" Ekran Kartı Belleği: 2 GB Ekran Çözünürlüğü: 1366 x 768 px Ekran Kartı: 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT540M Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek) İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium Ağırlık: 2,50 kg Ön Bellek: (L2 Cache) 6 MB Veri yolu Hızı: 1066 MHz Fiyat: 1618 tl
Çok acil almam lazım bilgisayarı lütfen yardım edin.
Ya lütfen cevap verin çok acil
casper almanı önermem .bende zaten 1 tane var. ekranı açarken 2 yıllık laptopun kasası kırıldı fan bölümünden :D kasa soğutması çok zayıf daha param buna yetiyor diyosan daha az özellikli bir bilgisayarı toshibadan falan al derim caspera da hiç bulaşma servis çok zayıf ve afedersin çok şere*** . suçu sana atmaktan başka yaptıkları birşey yok.
Zaten vazgeçtim şuan Dell almayı düşünüyorum soğutma sistemi süpermiş ayriyetten asusdan toshibadan daha iyi dediler
Acıkcası ben i5 480 6 gig ram ati5650 olan modelini kullanıyorum Alırken bayaa bir dusunmustum sonucta sony kullanan biri olarak bayaa bir tereddüt etmistim
Fakat aldıktan sonra cok memnunum. Cok sessiz ve stabil calısıyor. Alıcak olan arkadaslara tavsiye ederim
Ya ben yaklaşık 35 tane bilgisayar özelliklede notebook satana sordum casper sakın alma dediler. Ama onlar büyük ihtimalle eski modelleri bildikleri için konuştular ama bi markanın birden bu kadar iyi olabileceğini düşünmüyorum
Teknoloji gelistigi icin adepte oluyorlar. Ben cok memnunum cok uygun bir fiayata aldım aleti Yeni sistemlerini siddetle tevsiye ederim
duyduğuma göre bu ekran kartı köyüymüş ati radeon HD5650 çok iyi dediler
valla ben forum sayfasında da başıma geleni paylaştım bir ürünü aldığınızda servisini de düşünüp almanız lazım ve ben casper mi hayatta almam diyorum sebephttp://forum.donanimhaber.com/m_50636603/tm.htm istersen oku...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme