Şimdi Ara

Casper CN SErisi GT 840M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim laptop'u aldım 2-3 gün oldu birşey merak ediyorum

League of legends oyynarken orta düşük ayarlarsa 30-50 arası geziyor ve takılmalar oluyor gölgeler falan kapalı karakter falan düşükte çevre kalitesi çok düşükte.bu kadar normalmi ?

Ben daha iyi bir performans bekliyodum ama çok ısınmada olmuyor sesde sanki laptop zorlamıyo kendini biraz cahilce fakat öyle .
    Nvida denetim masasından lol ü seçip yüksek performans ı işaretledim ama öneriniz var mı ?

Teşekkürler şimdiden ....

Edit; eklemeyi unutmuşum güç tasarrufu modu açık oldugu için bunları yaşamışım sıkıntı yok. Yanlış anlaşılma olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 16 Ekim 2015; 21:00:25 >

• Kardesim casperin bu serisinde bi sıkıntı var bence ayni sorumlari bende yaşıyorum ne olcak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü performansı güç tasaruffundan yüksek performans yaptım düzeldi allaha şükür
  • Benimkide yuksek performans ama var iste :)

• Cn serisinde hangi model laptop?

• Gt840m li olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 17 Mart 2015; 23:09:14 >
  • Bilgisayar modeli cn ksd-4210a mı eger model buysa bende almayi dusuyorum memnunmusun cihazdan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim aklın varsa casper alma durumun varsa 200-300 tl fazla verip hp asus vb markalardan al eger durumun yoksa i5 islemcili alacagina i3 al yani ben casper alali 1ay oldu resmen satma derecesindeyim servisi ariyorum caspera bagliyor casperi ariyorum servise bagliyor.Hemde ekran menteseleri falan hic saglam değil sabitce durmuyor ekran alali 1ay oldu daha.Casper pismanliktir sakin alma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: triatum

Bilgisayar modeli cn ksd-4210a mı eger model buysa bende almayi dusuyorum memnunmusun cihazdan

Casper almayin.

• Tsk ler arkadaslar asus x550jk aldim buna karar kildik sonunda

• Bu tamamen NVIDIA'nın geliştirdiği Optimus teknolojisiyle alakalı abartmayın lütfen.
  • Cihazdan her konuda memnunum .. Casper 'ı kötülemeyi bırakın artık :)
  • casper exper gibi türk markalarından uzak durun benim ağzım yandı bir kere
  • casper şuanda kullandığım modeli sorunsuz,sessiz,ısınma ve performans sorunu yok.hem de 2.el olarak aldım.bilmeden etmeden bok atmayın
  • Valla sizi bilmiyorum ama ben casperin i7 840m lisini aldım bi kaç ay oldu. Şuana kadar hiç bi sıkıntısı yok desem yeri. Arkadaşların dediği gibi ses kalitesi çok yüksek değil ama bence kötüde değil. Ekran çözünürlüğüde çok yüksek değil onada dikkat et. Görüntü kötü değil ama full hd falan değil onuda söyliyim. Onun harici olarak ısınma vs bi sıkıntısı yok. Üniversiteye başladık 4 arkadaş 2 si lenonvo aldı tek fark çözünürlük desem yeri. Ayrıca benimkinin işlemciside daha iyi. Gençler daha önceden başınız yanmış belki benimde yanacak bişey demiyorum ama bence fazla abartılı yorumlar var yok çöpe at gitsinmiş vs. HP yede sallayıp duruyolar arkadaşlarımda HP var bi sıkıntı yaşamıyolar. Bence siz 2000 2500 tl lik bilgisayarlardan 5000lik performans bekliyosunuz. Kardeş durumun çok iyi değilse casperin i7 840m 8gb ekran kartlısını öneririm.

• Konu okunuyor sanırım cihazda hala problem yok belirteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okokmenn O kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi iyi cihazın Realtek sürücüsünden canlıya getirip tizi arttığında daha dolgun güzel ses çıkıyor :)
  • electro58 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş denedim cidden daha iyi çıkıyo eyvallah :) bide anlatmak istediğim bundan daha iyi ses çıkaran bilgisayarlar gördüm. adama diyosun ses kalitesi gayet güzel diye sonra laf yapıyo bune diye. parasına göre ses demek istedim ben :)
  • beyler bu cn-crf4210b serisi gt840m ekran kartlı laptopun gpu-z görüntüsünü ekleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 17 Kasım 2015; 18:15:13 >
  • Haftasonu konuya mesaj at deniyim atmayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.