Şimdi Ara

casper cn tki 2670c kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptopu kullanan birçok kişi gibi ilk aldığımda performans verdiğim paraya değiyordu ama şimdi sürekli sıkıntı çıkartıyor ekranı hareket ettirdikçe donuyor sıcaklık tavan yapıyor en sıkıcı olanı ise kapanması en sonunda beni laptop katili yapıcak ki daha bunun taksidi bitmedi , buna bir çözüm bulmam lazım format atmadan format en son çağre bazen 10 saat açık kalıyor bazense 5 dk da kapanıyor kafayı yemek üzereyim birde sanki pisliğine yapıyormuş gibi oyuynun ve filmlerin falan en keyifli yerinde gidiyo r

• En azından sorunun neyden kaynaklandığını nasıl öğrenebilirim ?
  • Çok sinirimi bozdu dayanamadım format attım ama format atarken bile 2 kere kapandı sorun hala var birde dormat attıktan sonra ekran kartını görmüyor ne yapmam lazım bilen birisi bir zahmet söylesin kafayı yemek üzereyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray77

Çok sinirimi bozdu dayanamadım format attım ama format atarken bile 2 kere kapandı sorun hala var birde dormat attıktan sonra ekran kartını görmüyor ne yapmam lazım bilen birisi bir zahmet söylesin kafayı yemek üzereyin

servise ver bence :)
  • 10 kere formatdan sonra düzelmez ise belki pc yi teknosadan aldım eskaza servise verirsem kafadan 29 iş günü :) 45 gün kafayı yerim ,servistense 10 dk da bir pc yi yeniden açmaya razıyım.
  • formattan sonra bu bilgisayarın ekran kartını görmemesi anormal. fakat recovery dosyaları içerisinde ekran kartınızın 4 veya 8 farklı versiyonu olacaktır. recovery klasörüne girip ekran kartı dosyasını açtıktan sonra uygun ekran kartını seçip sisteminize başarılı bir şekilde kurup tanıtabilirsiniz. veya aygıt yöneticisine girip eylem butonunda donanım değişikliklerini tara deyip 2. şansınızı kullanabilirsiniz. 1.yol uygulanmıştır saygılar
  • formattan sonra bu bilgisayarın ekran kartını görmemesi anormal. fakat recovery dosyaları içerisinde ekran kartınızın 4 veya 8 farklı versiyonu olacaktır. recovery klasörüne girip ekran kartı dosyasını açtıktan sonra uygun ekran kartını seçip sisteminize başarılı bir şekilde kurup tanıtabilirsiniz. veya aygıt yöneticisine girip eylem butonunda donanım değişikliklerini tara deyip 2. şansınızı kullanabilirsiniz. 1.yol uygulanmıştır saygılar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.