Şimdi Ara

Casper Nirvana BME2520A laptopum var. 3 dakikada açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarın özelliklerine baktığım zaman gözüme hiç de format sonrası bu kadar yavaş açılabilecek bir pc olarak gelmiyor. 2.50 GHz hız, 2GB Ekran kartı, İ5 İşlemci, 6 GB Ram ve Windows derecesi 5,5. Bu özelliklere sahip bir bilgisayar 3 dakikada açılmamalı bence. Yoksa normal midir? Pc alalı en fazla 3 yıl oldu. Açıldıktan sonra gayet hızlı olmasına rağmen açılırken beklediğim bu süre çok rahatsız ediyor. Formatı atalı 1 ay oldu. Attıktan hemen sonra ile şu an arasında açılırken bekleme süresinde bir değişiklik yok. Tekrar format atmanın çözüm olmayacağını düşünüyorum. Bunlar bir virüs yüzünden de olabilir ama formattan önce 5-10 dakika bekletiyordu açılma ekranında. Sonrasında bir virüs bulaştı ve süre uzadı. Ben de anında tüm taramaları yapıp virüsü temizledim. Ancak 5-10 dk uzun geldiği için format attım. Şimdi 3 dakikaya düştü ama format sonrası normal değil gibi geliyor. Ayrıca bundan daha kötü özelliklere sahip arkadaşlarımın bilgisayarları 1 dakikayı geçmeden açılıyor. Kesin çözüm lazım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanım Dışı -- 22 Nisan 2014; 19:17:49 >

• Kimse yoook muuuu
  • Hangi virüs programları ve işletim sistemi yüklü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
    casperlarda açılış hızı sorunu var galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.