Şimdi Ara

CASPER CN-VTI640A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun için laptop almayı düşünüyorum ve bütçem en fazla 1700lira. Bu laptop için vatandaki yorumlarda gördüm oyunları kastığını söylemiş birisi, bu laptop fiyat özellik olarak uygun bence, ama oyun için ideal mi bilmiyorum. laptop aşağıda linkte; ben genede özellikleri veriyorum, fiyatı 1625 lira ne düşünüyorsunuz? Bir de casper'a herkes önyargılı yaklaşıyor sorun yaşar mıyım?

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 2.80GHz Turbo İle 3.46GHz
    İşlemci Numarası 640M
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT420M Optimus
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti640a-core-i7-640m--2.80ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt420m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50727

• evet arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum
  • dell'in 5110 modeli var onu bi incele derim,bu modele göre daha iyi bi alet.ayrıca 1600 küsur lira casper için çok para.
    ya da bütçeyi 100 lira daha artırabilirsen dv6 serisinin 6020 modeli var.aynısını arkadaşıma aldım,ötesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrucan_20 -- 24 Haziran 2011; 15:18:53 >
  • Notebook sözkonusu olunca Casper'i de Dell'i de tavsiye etmem, pişman olursun.
    Acer,Toshiba,Packard Bell,HP,Sony,Lenovo gibi markalara yönel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 29 Haziran 2011; 14:32:33 >
  • Packard Bell TM85-JO-548TK bakmanı istiyorum oyun bilgisayarı diyorlar fiyatı da uygun bende almayı düşünüyorum

sanırım oyun bilgisayarıymış ve kimse casper a marka demiyor bencede harika ama firma olarak kötü

Toshibanın i5 leri 1600ün altına düşmüyor bimeks te %20 indirimde bile

neden casper ı bu fiyata satıyorlar? düşün bakalım iyi düşün alacaksan bu uygun ve performans olarak iyi
    home basic te aero yoktur fazla önemli değil sanırım görsel fazla kullanmadıkça oyun daha rahat oynanır sisteme az yüklenilir ve az ısınır

• ACER, ASUS , TOSHİBA, MSİ, MONSTER dan şaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.