Şimdi Ara

casper corei7 740Qalınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cpq-i740-6m35p_61_914
    linkte verdiğim bilgisayar vatanda 1540 lira fiyatına göre nasıl bir üründür en fazla 100 tl daha zorlasak daha iyi bir dizüstü alınır mı yardımcı olursanız sevinirim

• alınır ama sen alma. msi al. ne güzel hort oldu öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

alınır ama sen alma. msi al. ne güzel hort oldu öyle

• ne caspermış bırakın para vermeyin caspera zaten alan da pişman oldu ama eskidi makine haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

ne caspermış bırakın para vermeyin caspera zaten alan da pişman oldu ama eskidi makine haliyle

ben pişman değilim ve sorunsuz şekilde kullanıyorum sıkıntı yaşamadım sen de bırak o zaman şu önyargıyı ayrıca herkes problem yaşayacak diye de bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahçıvan.er26

quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

ne caspermış bırakın para vermeyin caspera zaten alan da pişman oldu ama eskidi makine haliyle

ben pişman değilim ve sorunsuz şekilde kullanıyorum sıkıntı yaşamadım sen de bırak o zaman şu önyargıyı ayrıca herkes problem yaşayacak diye de bir şey yok

ben bayağı pişman oldum fifa 13te bile ısınma vardı ve kasıyordu oyun için elverişli değil aşırı ısınıyor fan sesi rahatsız edici ve ekran kartı yetersiz 2 sene önce almıştım şuan başka bir laptop aldım ne ısınma ne ses var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus tuf a15 4060 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.