Şimdi Ara

Casper CSD/cn-vsm4210x Boş M.2 Slotu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar casper dizüstü pc sahibiyim icerisinde bir boş slot var casper ile iletişime gectim m.2 slotu olduğunu söylediler resimlerde görüldüğü gibi girecek kartın soldan 5 pini çentikle ayrilmasi lazim fakat m key mi yoksa b keymi olduğunu ayirt edemedim farkli bir forumda bunun farkinin olmadigi herhangi bir b+m key m.2 ssdnin uyumlu olacagi söylendi ne kadsr dogru bilmiyorum sizden ricam bu konularda beni aydınlatmaniz birde bunlarin fiyatlari malumunuz çok pahalı ve de zor bulunuyor benim slot 22×42 o daha da zor bulunuyor simdi alir takarsam m.2 slotuna hangi arabirimi kullanıcak onu da bilmiyorum sata 3 kullanacaksa o kadar para vermek mantikli olmaz alirim bi 2.5 ssd sata 3 iptal ederim dvd yi sonra oraya kurarim ancak performans farki olur ve de beni tatmin ederdr hic bozmam cihazin orjinalligini kalsin öyle boş slotu değerlendireyim diyorum sizinde fikirlerinizi öğrenmeyi cok isterim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam konuyu hortlattim ama bendede bu model var

m.n11.com
    Toshiba M.2 Nvme 128gb Ssd Hdd 22x42mm Mini Pcıe Msata - n11.com
    https://m.n11.com/toshiba-m2-nvme-128gb-ssd-hdd-22x42mm-mini-pcie-msata-P318226224

Bu ssdyi aldim ayni girisli baska laptopta goruyor benim laptopta bi turlu gormuyor ne biosta nede windowsta yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradan çok zaman geçmiş ama hocam NVME olduğu için çalışmamış olabilir. Normal M.2 slotlu SSD ler var onlar muhtemelen çalışır.
    Örn.
    www.hepsiburada.com
    WD 120GB Sata Green M.2 SSD WDS120G2G0B Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/wd-120gb-sata-green-m-2-ssd-wds120g2g0b-p-HBV00000AVMZE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.