Şimdi Ara

Casper dizüstü ile ilgili teknik bilgi (istek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU KAPATILABİLİR YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN SAĞOLUN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 25 Ağustos 2012; 19:05:11 >

• Ekran Kartını size taneyle mi verdiler öyle ? 32 bit Ekran kartınız vasat derecede "vasat"

Edit: 2. bir ekran kartı var sanırım bilgisayarda ? Aygıt yöneticisinden bir bakar mısınız ? Yoksa 32 bit bir ekran kartı koymazlar yani laptop'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 24 Ağustos 2012; 19:27:20 >
  • İNTEL (HD) GRAPHİCS i gösteridiginize göre sizde onboard kart var anlamına geliyor o kartla bişey yapamassın Ayrıca İşlemci (CPU)da çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

Ekran Kartını size taneyle mi verdiler öyle ? 32 bit Ekran kartınız vasat derecede "vasat"

Edit: 2. bir ekran kartı var sanırım bilgisayarda ? Aygıt yöneticisinden bir bakar mısınız ? Yoksa 32 bit bir ekran kartı koymazlar yani laptop'a

Hocam Maalesef 2.Bir Kartyok CASPER'e Sevgi Dolu Mesajlarımla....

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

İNTEL (HD) GRAPHİCS i gösteridiginize göre sizde onboard kart var anlamına geliyor o kartla bişey yapamassın Ayrıca İşlemci (CPU)da çok kötü.

Hocam Yani Uprage Edemiyoruz Bu Kötüymüş İşte !

Ulen Benim 4 Sene Önce Ev İçin Topladığım Pcde En Yeni Nesil Oyunlar Tam Derecede Oynanıyor
    AYNI FİYATA DENK GELEN LAPTOP'a Ekran Kartını Bile Taneyle Vermişler !.

Metin2 Wolfteam vs... Açıyor Counter Strike 1.6 Online Gayet İyi Oynanıyor Turuncu İndirim Olmasa Atom Bir ASUS Alacaktım (minibook) Keşke Minibook Alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 25 Ağustos 2012; 10:24:52 >

• Bune ya bende de var casper ama 2 ekran kartlı bu onboard ile oyunun o sunu oynuyamazsın.vasat + vasat :D işlemci de kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

Bune ya bende de var casper ama 2 ekran kartlı bu onboard ile oyunun o sunu oynuyamazsın.vasat + vasat :D işlemci de kötü

Katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 25 Ağustos 2012; 12:30:53 >
  • made in dandik & dandik
  • kardeş kaça aldın sistemi bende de aynı kart var dı hiçbir oyun oyunayamıyorum pes 12 yükledim vram hatası veriyor 1808 mb gösteriyo 64 mb diyo yani ben onboard kart önermem işlemcine gelince hızı bence vasat ama yinede bir atoma göre iyi
  • (normal 1.200TL Minibook larda bile daha güzel özellikler var....) 699TL TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM HOCAM BENİM AĞZIM YANDI BAŞKASININKİ YANMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 25 Ağustos 2012; 12:31:34 >
  • aynı özellikte casper mı alsak yoksa toshiba samsung mu
  • KARDEŞ KAFAYIMI YEDİN 1200 TLYE BU BILGISAYARIN VAİOSUNU ALIRSIN. Fena kazık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesuRRR06

KARDEŞ KAFAYIMI YEDİN 1200 TLYE BU BILGISAYARIN VAİOSUNU ALIRSIN. Fena kazık :(

HOCAM TURUNCU İNDİRİMLE 699 Tl ye Aldım Daha İyisi Varsa Aynı Fiyatta Söyle Biliyoruz Casper Ama Adam Edeceğiz İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 25 Ağustos 2012; 18:17:16 >
  • Zaten 900 liradan 1 kurus yukarı verilmez. Casper oldugu ıcın degıl ozellıkler vasat. Biz 950 Liraya i3 işlemci 3 gb ram dell almısık :)
  • quote:

Zaten 900 liradan 1 kurus yukarı verilmez. Casper oldugu ıcın degıl ozellıkler vasat. Biz 950 Liraya i3 işlemci 3 gb ram dell almısık :)

Şuan Durum Müsait Olmadığı İçin Ve Bir Laptop Gerektiği İçin Almıştım Yoksa Bende CASPER ve HP'den Nefret Edenlerdenim
    Hocam Anlayacağın Bile Bile Lades.....
  • Anladım. Yeni kasa Casperlerden dene. Kafandaki ön yargıyı kaldırırsın belki :)
  • quote:

Anladım. Yeni kasa Casperlerden dene. Kafandaki ön yargıyı kaldırırsın belki :)

Hocam Zaten Elimdeki 2012 Casper Nirvina Cn Tkp 800b yok Casper alınmaz ya ben ön yargımla memnunum hocam
    Durumu Düzeltince Direk ASUS Alacağım :) Toshiba Burdaki Servis Yetersizliğinden Kaybediyor Ama Asus İdeal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 25 Ağustos 2012; 19:02:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrRedSergeant

quote:

Hocam Zaten Elimdeki 2012 Casper Nirvina Cn Tkp 800b yok Casper alınmaz ya ben ön yargımla memnunum hocam
    Durumu Düzeltince Direk ASUS Alacağım :) Toshiba Burdaki Servis Yetersizliğinden Kaybediyor Ama Asus İdeal.

Sana ön yargınla mutluluklar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrRedSergeant

quote:

Sana ön yargınla mutluluklar :)

Eyw Hocam Ama Önyargılıyım diyorum hiç bir şeyi ben kolay kolay karalisteye koymam ama karalisteye eklenen benim için bitmiştir iyi forumlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

aynı özellikte casper mı alsak yoksa toshiba samsung mu

Hocam Casper Almada Ne Alırsan Al HP de Önermem Benim En Tavsiye Edeceğim Marka ASUS Tur.

Coco Cola = Asus
    Pepsi = Samsung
    Cola Turka = Toshiba

aslında 2. Toshibadır ama Türkiyede Teknik Servisi Yeterli Değilmiş...
  • 1.Sony 2.Toshiba 3.Asus bana sorarsanız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.