Şimdi Ara

Casper EXCALIBUR G770.9750-8DH0X İ7-9750H 8GB 240GBSSD GTX1650 4GB- 5499₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben hala Black Friday'e kadar indirim kovalama taraftarıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    Black Friday veya 11.11 e kadar bir şey olmayacağından emin olsam ben de beklerdim
    Fiyatı 5499₺+sırt çantası olarak güncellemişler.
  • Arkadaşlar ürünü aldım fanlar güzel çalışmasona rağmen sağ alt köşe muhtemelen işlemci ve sağ üst köşe inannılmaz ısınıyor bu sıcaklıkta 1 yıl zor dayanır. Kasa slim güzel ama bu performansta slim kasa ısınıyor ayrıca 2 usb cpk az ama ekran ve performans güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: kank07

Arkadaşlar ürünü aldım fanlar güzel çalışmasona rağmen sağ alt köşe muhtemelen işlemci ve sağ üst köşe inannılmaz ısınıyor bu sıcaklıkta 1 yıl zor dayanır. Kasa slim güzel ama bu performansta slim kasa ısınıyor ayrıca 2 usb cpk az ama ekran ve performans güzel.
    undervolt yapın. Yaptıgınız profili kaydedin unutmayın.
    Drivers & Software
    Downloads for Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU)
    https://downloadcenter.intel.com/product/66427/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU-

i7 8750H - GTX 1060 max-qyoutube
    How to undervolt i7 8750H - Intel XTU
    https://www.youtube.com/watch?v=LG6y6_bSUA4

-0.120v deneyin başta. oyun oynayın. Sonra yavaş yavaş -0.130v deneye deneye stabil değeri bulun. Böylece daha az ısınır.

• GTX 1650’ye para vermeyi düşünenler var çok ilginç. GTX 1650 oyun kartı değilki. Standart kullanım için uygun. GTX 1660 Ti altı alınmaz. GTX 1060 bile kötü bir kart kesinlikle para verilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Önce gerçekten ısınıp ısınmadığını kontrol etsin de sonra voltaj düşürmeye bakar. Laptop’un dışarıdan ateşine bakıp ısınıyor denmez.
    Önerdiğiniz İntel xtreme tunning utility’de stress test kısmı var. Orada bir yarım saatlik stress test açılıp test açılmadan da hwinfo gibi bir yazılım başlatılırsa en çok ne kadar ısınmış görürüz. Ha daha ileri kullanıcıysa ısınıp ısınmadığını prime95 ve furmark gibi programları deneyebilir.
    https://www.hwinfo.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

GTX 1650’ye para vermeyi düşünenler var çok ilginç. GTX 1650 oyun kartı değilki. Standart kullanım için uygun. GTX 1660 Ti altı alınmaz. GTX 1060 bile kötü bir kart kesinlikle para verilmez.
    Gtx 1060 guzel oynatiyor bende var. 1080ti sahibi olarak diyorum bunu. 1660ti cok pahali. Gtx 1060 laptopta ikinci el alinmali

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Ultra grafiklerde bazı oyunlarda 60 fps altına düşmeye başladı. O yüzden ilerisi için bence alınmaması gereken bir kart.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.