Şimdi Ara

Casper EXCALIBUR G770.9750-8DH0X İ7-9750H 8GB 240GBSSD GTX1650 4GB- 5499₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Casper Excalibur G770.9750-8UH0X Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/casper-excalibur-g7709750-8uh0x_spp_731095?id=476439471

Sırt çantası hediyesiyle 5499₺

İnceleme için :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 16 Eylül 2019; 22:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17.3 inc 1660ti olsa alirdim

• Bravo 78889. kez aynı konuyu acarak bizden Casper powerbank kazandınız.

• Fiyat güzel kupon olsa birde alınabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Bravo 78889. kez aynı konuyu acarak bizden Casper powerbank kazandınız.
    Aradım ama bulamadım. Link yollarsanız adminlerden rica eder sildiririz. Powerbank’ı da ödül olarak size verirler.

• Anakartı ne kadar dayanır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Panel kaç hz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi de genel malzeme kalitesi nasıl acaba, kullanan varsa bir ses versin.
  • Fiyat sepette 5523₺ olarak güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 7 Eylül 2019; 23:48:6 >
  • 1.5 yıl sonra elinizde kalmasını istiyorsanız Casper'i rahatlıkla satın alabilirsiniz..
  • Fiyat 5549₺ olarak güncellendi. Sırt çantası da hediyeymiş. Diğer Casper bilgisayarlarda da güzel indirimler var. Bu modelleri kullanan,kullanmış arkadaşları sahneye davet ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 10 Eylül 2019; 16:21:13 >
  • casper pişmanlıktır

• Kazananlar kulubüne 5.499,00 TL f/p iyi

• Uzak durun. 2 yılda pert oluyor Casper markası. Tecrübeyle sabit.

• acar85 kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli kullanmıştınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak6383

Hangi modeli kullanmıştınız hocam?
    Hatirlamiyorum bi kac yil önceydi. Isinma problemi nedeniyle ekran 4lü oluyordu. Yani laptopun ekrani 4 bölüm oluyordu ve hepsinde ayni görüntü vardı. He oyun oynatır mı oynatır. İş görür mü görür. Amma velakin iş dayanıklılık olunca ne yazık ki 2-3 yılda pert oldu. Belki şansıma öyle çıktı bilmiyorum. Ama beni yarı yolda bıraktı mı o markayı silerim. Bi daha da şans vermem.

• acar85 kullanıcısına yanıt
    Benim de Acer dizüstü bilgisayarım 2.5 senede pert olmuştu. Ben almam,alana da mani olmam. Tek modelinde böyle bir sorun yaşadınız diye bütün modelleri böyle diye genellemek yanlış. Misal Asus’u da millet yere göğe koyamıyor ama onların da servisiyle kötü anılarım var:). Casper hakkında yazılanlardan ben de ürküyorum lakin Clevo kasa bir dizüstü bilgisayarım 5 senedir ekranı hariç(lg sağolsun. Klasik lg hataları) sorun çıkarmadı. Bu yüzden söylenenlerden dolayı Casper’dan korksam da muhtemelen Clevo kasa kullanmalarından dolayı çok da çekinmiyorum:). Ben maalesef laptop aldım. O yüzden bunu alıp inceleme şansım yok ama alacak olanlara tavsiyem Clevo’da olan modelinin ismini öğrenip öyle incelemelerine bakması. Hatta mutemelen Monster da aynı kasayı kullanıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Benim de Acer dizüstü bilgisayarım 2.5 senede pert olmuştu. Ben almam,alana da mani olmam. Tek modelinde böyle bir sorun yaşadınız diye bütün modelleri böyle diye genellemek yanlış. Misal Asus’u da millet yere göğe koyamıyor ama onların da servisiyle kötü anılarım var:). Casper hakkında yazılanlardan ben de ürküyorum lakin Clevo kasa bir dizüstü bilgisayarım 5 senedir ekranı hariç(lg sağolsun. Klasik lg hataları) sorun çıkarmadı. Bu yüzden söylenenlerden dolayı Casper’dan korksam da muhtemelen Clevo kasa kullanmalarından dolayı çok da çekinmiyorum:). Ben maalesef laptop aldım. O yüzden bunu alıp inceleme şansım yok ama alacak olanlara tavsiyem Clevo’da olan modelinin ismini öğrenip öyle incelemelerine bakması. Hatta mutemelen Monster da aynı kasayı kullanıyordur.
    Almak isteyen alsın. Kaliteli bir ürün üretmiyor Casper.Şahsi fikrim ve tecrübem.

• Sonunda adam akıllı bir inceleme gelmiş. Teknoseyir incelemiş ürünü. İncelemeye bakarsak alınabilir diyebiliriz. Hele ki muadilleri bu fiyata 9300h verirken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.