Merhaba,
Temiz bir şekilde, sabit bir yerde, sürekli soğutma altlığıyla kullanıldı. Ekranı ve klavyesi hemen hiç kullanılmadı.
Yaklaşık 1 yıl önce amazondan alındı ve 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum, 1 yıl daha garantisi var.
Tozlanmayı önlemek için, arkadaki hava çıkışları hariç, bilgisayarın üzeri hep örtülüydü, yani klavyesi hemen hiç kullanılmadı.
Sadece harici monitör ile kullandığımdan, kendi ekranını da hemen hiç kullanmadım.
Windows 10 alıp kurdum, kendisi freedos gelmişti.
Arada sırada oyun da oynarım (PoE) diye bunu almıştım. Pek oyun oynamadığımdan ve artık sıklıkla seyahat edeceğimden dolayı çok daha hafif bir dizüstüne geçeceğim için satıyorum.
Fiyat için i7+4050 ekran kartı+64GB RAM filtreleri ile) epey den baktım:
link: https://www.epey.com/laptop/e/YTo0OntpOjEzNjk7YToxOntpOjA7czo2OiIxMDYwNjYiO31pOjEwMjc7YToyOntpOjA7czoyOiI2NCI7aToxO3M6MzoiMTI4Ijt9aToxNDAxO2E6MTp7aTowO3M6NjoiNDYwMzg2Ijt9aToxMzk5O2E6NDp7aTowO3M6NzoiMjIxNjkzOCI7aToxO3M6NzoiMjIxMjg4MSI7aToyO3M6NzoiMjIxNDA3MSI7aTozO3M6NzoiMjIxNTkyNiI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/
Buradaki listede en düşük fiyat olarak 52400 TL ile başlıyor, bu fiyatın %85 ini fiyat olarak belirledim, yani 44500 TL -> 43500 TL
İstanbul Fatih'ten ben gelip alırım diyen için; kargo parası, yol parası, kendisinin ayırdığı zamanı ve bana sağladığı rahatlığı göz önünde bulundurarak indirim yaparım.
Resim çekmek için örtüsünü kaldırdım, dizüstü ekranı aktif olarak hemen hiç kullanılmadı, harici monitöre yönlendirdim;

Dizüstü bilgisayarın ekranını açıp baktım, ekranı hemen hiç kullanmadığımdan, bir sorun olmadığını görmek için;

Bilgisayarın üstünün örtülu kullanılması da bu şekilde;

Ürün linki:
Kutusu ile Garanti Belgesi:

Fiyat: 43500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet | 22 Şubat 2026
Satıldığı Şehir: İstanbul, Fatih
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: Sizin bildiğiniz dikkatli bir kargo firması olur
İlan Durum: Satışa Açık
Üretim tarihi 22 Şubat 2024 yazıyor garanti belgesinde,
Benim amazondan aldığım tarih 26 Mart 2024.
Öneri ve yoruma açıktır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.