Şimdi Ara

Casper Excalibur G911 alinirmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda oyun oynamayacagim kod yazacağım ve bu fiyat bandindaki en f/p bilgisayar sizce bir şans vermeye değermi en kötü 14 gün kutusu açılsa bile iade garantisi var hoşuma gitmezse iade ederim sizce ne yapayım? Msi in bu ozelliklerdeki bir laptop u 40k dan başlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Veyahut monster tulpar t7 v20.4

İ7 11800h
    Rtx3060 Max p
    144hz 1080p ekran
    32 GB ram
    500gb M2 ssd

Modelini alırsam 28k fiyati var bu modeli onerirmisiniz?

• Egemens26 E kullanıcısına yanıt

O iade yasası değişti malesef cayma hakkımız kalmadı. Sadece ürün anlatıldığı gibi değilse iade edebiliyorsun. Yada hasarlıysa.

• Ben önerilerimi yaptım açıkçası, kalitesiz serilere para vermem. Size kalmış seçim.

• Hmza Y kullanıcısına yanıt
    Casper müşteri hizmetlerini aradığımda iade edebilirsiniz denmişti sanirim o yasa şu şekilde eskiden 14 günlük cayma hakkında ürünü saticinin geri alması zorunluydu ama şimdi satıcının kendi istegine bırakıldı diye düşünüyorum çünkü müşteri hizmetleri geri aldıklarını soylediler

Bütün önerileriniz için çok teşekkürler son soru:D
    Monster tulpar serisi sizce nasildir alinirmi?

Monster kimseye önermiyorum, hem deneyimlerim kötü. Hem duyumlarım kötü. Öveni de mevcut, gömeni de. Ben Monster'a tarafsız ve negatiflik arasında bakıyorum.

Objektif yorumum şu olur. Batarya beklemeyeceksin, fan gürültüsüne alışacaksın. Donanım dışında bir beklentin olmayacak (kasa parça kalitesi vs vs). Arada da driver sıkıntısı çekeceksin. F/P olarak yine F/P tabiki.

Ama imkan varsa verip iyisini almak her zaman daha iyidir. Benim dilim çok yandı ucuz serilerden.

Bundan sonra Omen, Zephyrus, Legion serileri dışına çıkmam. Premium serilerden devam ederim.

Bataryanın 1-2 saat gitmesi yazılımcı adam için dert olur ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hmza Y -- 12 Eylül 2022; 21:21:6 >
    İlginiz için çok teşekkür ederim sağolun

Rica ederim, her zaman sorularınızı sorabilirsiniz.

Yani Casper ne kadar öyle dese de bana kilitleyecekler gibi geliyor. Siz bilirsiniz tabii ki.

Yok vazgectim şuanda casper almaktan tuf serisini alip 32 ram yapmayi dusunuyorum tekrardan size çok teşekkür ederim

Umarım performansı ile sizi tatmin eder, şimdiden hayırlı olsun. Bu arada ram yükseltme işini önce servise sorun. HP deki gibi her firma kabul etmiyor kullanıcının ram yükseltmesini. Garanti dışı bırakıyor bazen.

• Casper almayın da ne alırsanız alın bence.

neden alınmaz?

• tahsin053 kullanıcısına yanıt

Geçmiş mesajlarda açıkladım.

Piyasada 2060-2070-2080 cihazlarını bulamıyorum nerede bu cihazlar, daha uygun olurdu 3xxx serisine göre .

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

2 yıl öncenin cihazları piyasada olmaması çok normal. Bazen 2070 li cihazlar düşüyor. Onlar da ucuz değil.

• Ayrıca F/P olarak daha iyi 3000 serisi. Aralarında 500tl fark oluyordu ama 20-30 fps oynuyor.

https://www.epey.com/laptop/msi-gs75-9sf-275xtr.html

Mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hmza Y -- 13 Eylül 2022; 15:15:18 >

Benim sadece gördüğüm yerli isimlere karşı direkt alınmaz önermem demiş olman. Diğerlerinden farklı olarak bu marka casper isimli işlemci anakart ram gpu ekran filan mı kullanıyor. Diğerleri metal kasayken bu laptopta leğen plastiği mi kullanılmış. Diğerlerinin hepsi kusursuz kroniksiz de casperla monster mi sorunlu. Satış sonrası desteği servisi daha mı kötü. Emsallerinin fanı dönmeyip bataryası 20 saat mı gidiyor yani sebebi nedir de almayalım onu soruyorum. Alınmaz dediğin markalar 25 küsür senedir faaliyet gösteriyor sorsan küresel markalara da bir dünya söven var. Şimdiye kadar hp asus dell lenovo gibi cihazlar kullandım ben de arkadaş gibi yeni cihaz arayışındayım yerli logolu cihaz hiç kullanmadım neden alınmaz konusunda canlı tecrüben varsa öğrenmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.