İ7 9750H işlemci, GTX 1650 4GB ekran kartı olan modelini almayı düşünüyorum. Acaba alınır mı ? Performansı nasıl?
hocam ben 2 hafta önce i5 9300 gtx 1050 liğini aldım.Ekranda ölü piksel olmasından dolayı aldıktan 4 gün sonra servise göndermek zorunda kaldım iade etmeye çalışıyorum hala. Birkaç gün kullanma şansım oldu benimki daha güçsüz olmasına rağmen baya ısınıyordu(turbo fan açık olduğu halde)Ve ısındıktan sonrada donmalar yaşıyordum.Oyunlardada fps drop oluyordu ısınmadan dolayı.Bana göre alınmaz casper.Tek artısı kasa kalitesi fena değil.
Tolga_xboxT
kullanıcısına yanıt
Sağolun bu yorumuzunu dikkate alacağım.👍
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Ali Çifçi
Sağolun bu yorumuzunu dikkate alacağım.👍
hocam bazı şeyleri yazmayı unutmuşum onlarıda ekliyim Sıcaklık 15dk da bf4 gibi bir oyunda turbo fan açık olduğu halde 90 dereceyi geçiyor. özellikle sağ tarafı çok ısınıyor yön tuşlarına basarken çok rahatsız ediyor. Ayrıyeten cihazı servise göndermeleri için aldığım mağazaya teslim ederken cihaz ısınmadığı halde cihazı kapatamadım Yani resmen cihaz dondu. Cihazın rgb ışıklandırması fena değil bana kalırsa istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bana kalırsa casperin g770 serisi alınmaz.Diğerlerini bilemiyorum.
Teknoloji işi şans isi arkadas o yuzden biraz sorunlar yasamis. Ben de ayni cihazi alali 10 gün oluyor su anlik gayet memnunum. Sag tarafta isinma olmasinin nedenlerinden biri de sarj girisinin ve islemcinin orada olmasi bu aslinda bir bakima iyi cunku sol tarafta yuksek performansta bile bir isinma olmuyor. Servis icin de soyle diyeyim ben biraz takintili bir adamim laptopun ekraniyla cercevesinin yapistigi kisimda kucuk bir macun tasmasi gibi bir sey vardi yani baya kucuktu ben 5.gun fark ettim. Servise goturdum 1 gunde yeni cihaz verdiler. Herhangi merak ettigin bir konu varsa sorabilirsin
Tolga_xboxT
kullanıcısına yanıt
Bu dediklerinizi ele alıcam. 👍👍
Doğru diyorsanuz ama çoğunluk böyle bir sıkıntı yaşıyorsa problem vardır demektir. Dediğiniz gibi, teknoloji birazda şans işi.👍
Bende de aynı modeli var cs go da yüksek ayarlarda işlemci 83 dereceyi görüyor. Soğutucu lazım gibi ama daha önce laptop kullanmadığımdan pek bilgim yok. Nasıl bir şey alsam iyi olur?
fanları fazla devri yüksek 100 liralık birşey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme