Merhabalar. Forumdan bir arkadaştan ASUS ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5/V2 GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 EKRAN KARTI
ekran kartını almak istiyorum. Vatan bilgisayardan Kasım ayında aldığım casper marka bilgisayarıma ekran kartı upgrade i yapmak istiyorum. Almayı düşündüğüm kart yukarıdaki kart.
Benim board ise Pegatron h87-m1 dd3/1333 mhz Board lar hakkında çok bilgi sahibi değilim. o yüzden yardımınızı bekliyorum. Acaba bu ekran kartı bu board da çalışır mı?
Şimdiden teşekkürler.
"Bıoard hakkında bilgi araştırdım ama bulamadım. Telnik servisi arıyorum telefona bakmıyorlar :("
casper alman en büyük hata olmuş dostum sorun olmaz alacağın kart çalışır ama cihazı garanti dışı bırakırlar etiketi söküldüğü için garanti etiketi.
quote:
Orijinalden alıntı: Can_R6
casper alman en büyük hata olmuş dostum sorun olmaz alacağın kart çalışır ama cihazı garanti dışı bırakırlar etiketi söküldüğü için garanti etiketi.
Almış bulunduk. Yardımınız için teşekkür ederim.
ugurbilginnU
kullanıcısına yanıt
hayır herhangi bir problem yaşamazsınız yalnız power supply genellikle hazır sistemlerde 200W civarı oluyor tahminimce sizinkide öyledir. en az 450W 80+ özelliği olan PSU almalısınız eğer isterseniz ben bu ürünlerin satışını yapıyorum ankaradaysanız takarım başka şehirdeyseniz kargolarım ;)