Şimdi Ara

CASPER HAND OFFICE M500 Mu i-mate Jam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CASPER HAND OFFICE M500 mi yoksa i-mate Jam mi daha iyi?
    O2 XDA?
    - bir avuç içi almayı düşünüyorum ve hangisinde karar kılmalıyım sanırım Asus modelleri de var ve HP.

Ve bu arada imzamdaki telefonu da satmayı veya takas etmeyi düşünüyorum (ayrıntılı bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_3898488/tm.htm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vem527 -- 29 Ağustos 2005, 18:17:56 >

• karşılaştırmada casper %35 daha iyi bulunmuş
  • Casper M500 (yani orjinal adıyla Eten M500) neredeyse tüm özellikleri ile I-mate JAM'den daha iyi. Dolayısıyla Jam'e göre daha kötü yönlerini yazayım:
    1. Estetik
    2. Metal yerine plastik kasa

O kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 30 Ağustos 2005, 10:04:09 >
  • Arkadaşlar bu aletleri kullananları bulmuşken sorabilir miyim? Bu cihazlarla interne bağlantı yöntemlerini söyler misiniz? Mesela gprs üzerinden bağlantı olur mu? bu bağlantı ile donanimhaber'e ya da bankaların sitelerine girebilir miyim? Mesela evde telefondan donanimhabere girip foruma katılmak ya da pazar günü banka hesaplarımla işlem yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinok -- 30 Ağustos 2005, 17:55:37 >
  • Bütün sitelere girersin. Görüntülemede biraz zorluk olabiliyor ama girersin.

Bu 2 aletle GPRS üzerinden girersin tabii.
    Daha üst model aletlerle hem GPRS'ten hem GPRS/EDGE ile daha hızlı hem de Wi-Fi ile hot-spot denen noktalardan (mesela bazı Mc Donalds lar , Starbucks'lardan bazı oteller vs. den ki daha da yaygınlaşacak) bedavaya internete bağlanırsın.
  • Arkadaşlar bi PPC alırken en önemli şey staiblitedir bunu unutmayın yani alet %35 daha hızlıdır belki ama mesela uygulamaları açarken takılabilir yada günde en az 9-10 kere soft-reset fln atmanız gerekebilir. I-mate Jam in çok tercih edilmesinin en büyük nedeni sorun yaratmamasıdır. Ayrıca ROM güncellemeleride önemli... DAha CAsper notebookların ekran kartlarının driverları bile onların sitesinde yokken ben casper hand office için iyileştirilmiş ROM lar sunabileceklerini hiç mi hiç düşünmüyorum.(Ki buda %100 doogru olur bence :D)
    BEn 1 senedir bir i-mate JAm kullanıcısı olarak çok memnunun tavsiye ederim bence uzak dur CAsperdan fln...
  • bence casper m500 derim
  • Bence M500'ün bir sonraki modeli olacak m600 'ü bekle.
    Tümleşik wifi desteği ile gelecek.
    Ama daha ekimde satışa çıkacakmış tabi birde fiyat farkı olacak.
    Dolayısı ile şimdi m500 + wifi sd kart mı yoksa m600ü beklemek mi daha iyi karar veremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fennezs

Casper M500 (yani orjinal adıyla Eten M500) neredeyse tüm özellikleri ile I-mate JAM'den daha iyi. Dolayısıyla Jam'e göre daha kötü yönlerini yazayım:
    1. Estetik
    2. Metal yerine plastik kasa

O kadar.

bide kamerası kotu jam ın kamerası iyi
  • hp6340 en uygun fiyat ve wifi var..üstelik serwiside çok..ama biraz irice ..taşımasını problem etmeyenler için ideal..ben taşıyamadığım için satışa yazdım..
  • Merhaba,

Aranıza yeni katılanlardanım. Malesef ben i-mate mi yoksa casper mı derken Casper aldım. Casper için bana thunderhawk denen bir program lazım olan var mı ? varsa veya internetten nereden alabileceğimi bilen var mı?
  • E-Ten daha çok PDA havasına sahip ve hi power SDIO su var ve eklenebilirlik daha fazla. i-mate JAM miniSD çalıştırıyor.

Casper in genişleyebilirliği daha yüksek

TV Tuner veyahut WiFi dahi takılabilir SD-IO dan.
  • Hangi mini sd ayıptır ya bilmionuz noolur yorum yazmayın yanlış yönlerndirmeyin i-mate jam da sd-io desteklio
  • ben casper m500 aldim, cok memnunum. ama genel bir ozet yaparsak :

1. aletle birlikte ROM'una yazili gelen uygulamalar var. Bunlardan M-Desk ve biri daha vardi onlarin yerine daha iyi fonksiyonlu programlar yukledim fakat beraber calisirlarsa sorun cikabileceginden M-Desk'i kullanmiyorum. Ancak silemiyorum da.

2. alet stabil, ilk basta ayarlari yaparken bazen soft resetlik durumlara dusulebiliyor ama sonra durum duzeliyor.

3. casper yazdigina bakmayin, eten m500'un aynisi. tabii ROM ayni degildir, hafif farkli olabilir bu sebeple casper'in ROM updatelerini beklemek gerekli ancak isi bilenler icin gerekli de degil.

4. I-mate jam'e gore cok daha iyi o kesin. Ayrica 128 ROM var. Bu yuzden I-mate ile ayni kategoride degil alet.

Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.