Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol mustafaaydemir Türkçe paketini indirdim henüz kurma fırsatım olmadı. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alineset

Sağol mustafaaydemir Türkçe paketini indirdim henüz kurma fırsatım olmadı. Teşekkürler

sende sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maze

quote:

Orjinalden alıntı: maze

Herkese Merhaba,
    Forum gerçekten çok faydalı herkese teşekkürler.

Benim şöyle bir sıkıntım var:
    Bir SMS geldiğinde doğrudan açılıp ekranda görünüyor. Etrafta insanlar olduğunu düşünürsek herkesin gelen mesajı okuması pek hoş bi durum değil. Bununla ilgili bir ayar bulamadım, mevcut SMS Manager tarzı programlarında bu tür bi işlevi olanını görmedim.
    Yardımcı olabilecek biri var mı?

Şimdiden sağolun

tekrar merhaba,
    biraz kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu ama söylediğim meselenin çözümünü buldum:

önce laconf'un ilk sayfada verdiği adreslerin birinden bir registry editor programı indirip yüklüyorsunuz. daha sonra alttaki registry'i söylenen şekilde düzeltiyorsunuz:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\E-TEN\PhoneSoft]
    "SMSZOOM"=dword:00000000
    "INCALLRECOGITION"=dword:00000001

aleti kapatıp açınca gelen mesajlar sadece ikon olarak görünmeye başlıyor

kolay gelsin

faydalı bilgi budur işte, tebrikler....

• Arkadaşlar bende hand office almaya karar verdim ama teknosa da bana wifi cardı hand office e olmaz dediler. Ama sizin forumda olabileceğine dair kafamda soru işareti oluştu.
    Net olarak yanıtlarsanız sevinirim, herhangibirisi bu wifi cardıyla casperı kullandı mı? veya suan kullanan var mı? eğer soru evet ise hangi özellikli kart kullanıyor? bu kartı nereden nasıl temin edebilirim.
    Şimdiden teşşekürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gcindemir

Arkadaşlar bende hand office almaya karar verdim ama teknosa da bana wifi cardı hand office e olmaz dediler. Ama sizin forumda olabileceğine dair kafamda soru işareti oluştu.
    Net olarak yanıtlarsanız sevinirim, herhangibirisi bu wifi cardıyla casperı kullandı mı? veya suan kullanan var mı? eğer soru evet ise hangi özellikli kart kullanıyor? bu kartı nereden nasıl temin edebilirim.
    Şimdiden teşşekürler.

teknosa'da her zamanki gibi kafadan atmışlar...casper hand office sdio desteği olduğu için her türlü sd wireless kartla uyumludur.
    zaten eten user forumda da kanıtı var (http://www.eten-users.net/topic480)

"kartı nerden bulurum" a gelince, bazı online sitelerde satılıyor (http://www.mobilalisveris.com) ama eğer acele değilse dahili wi-fi olan m600'ü beklemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 15 Aralık 2005, 17:58:08 >

• quote:

Arkadaşlar bende hand office almaya karar verdim ama teknosa da bana wifi cardı hand office e olmaz dediler. Ama sizin forumda olabileceğine dair kafamda soru işareti oluştu.
    Şimdiden teşşekürler.

ben kullanıyorum. pretec'in sd wifi kartı var,www.hs.com.tr den takip edebilirsiniz. en son stoklarında yoktu. ben de casper'in kendi bayiinden biraz daha pahalıya aldım (185 ytl). sorunsuz kullandım. ama son dönemde şöyle bir sorun çıktı: sürekli sd kartla wifi kartın yerini değiştirmekten kartları tutan tırnak bozuldu. şu an ikisini de kullanamıyorum. istanbula gönderip garanti kapsamında yaptırmam gerek. ama cihazdan nasıl ayrı kalcam onu da bilmiyorum :)

• quote:

Şimdiden teşşekürler.

ayrıca adı üstünde "TEKNOSA" yani teknoloji mağazası olması gereken o mağazaların bakkal dükkanından farkı yok. elemanları eğitimsiz ve bilgisiz. sadece elinde o an ne mal varsa onu satmaya çalışan bir sistem. ve işin kötüsü siz konuya hakim değilseniz sizi inandırıp bir güzel de satıyorlar mallarını...
  • 2 gun once bizde teknosaya uğradık bir anfi gorduk yetkılılere cıkış gucunun kac wat oldugunu sorunca aldığımız cevap bizi şok etti 500 X 2 imiş tam 1000 wat ve fıyatt da 900 ytl idi hemen alalım dedık .. lakın ınternetten gercek degerlerıne bakınca 90 X 2 oldugunu oğrendik ...

yine bır teknosa gafı ...
  • selam casper türkçeleştirme paketini upload edebileceğini söylemişsin benim için gcindemir@yahoo.com 'a upload edebilir misin? teşşekürler
  • selam arkadaşlar
    ben bir cep telefonu dükkanında ikinci el ama çok temiz casper m500 gördüm fiyatı 800ytl.
    ancak denemek istedim bi türlü açamadım. başta açılyo gibi ekran kalibrasyonu yapıyo sonra tıkanıyor
    tahminimce önceki sahibi program silmiştir.
    dükkan sahibi pda kullanmasını bilmiyor, malım bu alırsan al. diyor
    ne yapacağımı bilmiyorum.
    alsam bi format çeksem olabilirmi yoksa çalıştıramazsam ne yapabilirim.
    yardımcı olabilecek varsa sevinirim
    teşekkürler
  • bence tüm paran o kadarsa ve m500 istiyorsan
    gittigidiyor.com da bir suru ilan çıkıyor onları takip et
    veya burada kullanıcılar satıyor onlardan alman daha mantıklı
  • arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 1 hafta sizin forumunuzu takip ettim ve gittim bu sabah m500 aldım!!!!!!

ama sabahtan bu yana duvara vurmamak için kendimi zor tutuyorum.p 910i kullanıcı idim ama bu bambaşka. takıldığım nokta windows u yükledikten türkçe cd si ni yüklüyorum. m500 yüklüyor. başarı ile yüklendi diyor. bilgilerinizi saklayın yeniden kapanıp açılacağım diyor ama........
    delircem 5 kez hard resetledim tekrar kurdum ı ıhhh. hep orda kalıyor. ara açılış ekranından öteye geçmiyor.

daha kullanmaya başlamadan sorun çıktı. bende bu forum iyi biraz öğrenip sonra arkadaşlardan programlar falan isterim diyordum ama daha ilk saatlerde yardıma ihityacım oldu.

lütfen en azından şu problemimi giderecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

• 2 gün önce bende casperlandım
    ilkgün gprsden messengera girebiliyodum
    şimdi gprs e bağlanamıyorum
    yardımınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemaziyelevel

arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 1 hafta sizin forumunuzu takip ettim ve gittim bu sabah m500 aldım!!!!!!

ama sabahtan bu yana duvara vurmamak için kendimi zor tutuyorum.p 910i kullanıcı idim ama bu bambaşka. takıldığım nokta windows u yükledikten türkçe cd si ni yüklüyorum. m500 yüklüyor. başarı ile yüklendi diyor. bilgilerinizi saklayın yeniden kapanıp açılacağım diyor ama........
    delircem 5 kez hard resetledim tekrar kurdum ı ıhhh. hep orda kalıyor. ara açılış ekranından öteye geçmiyor.

daha kullanmaya başlamadan sorun çıktı. bende bu forum iyi biraz öğrenip sonra arkadaşlardan programlar falan isterim diyordum ama daha ilk saatlerde yardıma ihityacım oldu.

lütfen en azından şu problemimi giderecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

türkceleştirme programında bi problem olmasın

hem diyorsunkı m500 turkceleştirme programı casper için yapılmışti hem m500 le casper aynı gorunmelerıne ragmen aralarında rem farkı var biri 128 biri 64 sanırım biyerde okumuştum ...

• BENİMKİ DE CASPER
    YANİ CASPER M 500 .....
    PRORAMDA NASIL HATA OLABİLİR NE YAPMAM LAZIM VEYA
    ELİNDE OLAN VARMI VEYA
    BANA GÖNDEREBİLİR Mİ?

DELİRECEĞİM
  • herkese selam...

yaklaşık2 ay kadar Wi-fi kart aradım. Sonunda doğubankın etrafında bi tane sandisk'in kartını buldum. 160 $ dediği için almadım. Geçenlerde mobilalisveris diye bi siteden 79$ 'a pretec'in kartını aldım. Casper kullanıyorum ve şimdilik sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

o zaman şimdi upload ediyorum. isteyen yazsın pm sine yollayayım.

slm mustafa kardeş banada lazım şu türkçe dil paketi yollarsan sevinirim saol..
  • windows mobile 2003 kullanıyor bu alet bildiğim kadarıyla arkadaşlar, bu yazılım'ın özellerini görebileceğim bir site varmı. hakkında açıklama gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

ya arkadaslar benım casper kalemi sureklı kaydırma yapıyo kendi kafasına gore duzeliyo sonra yine kaydırıyo ...... ayarlıyom yıne yapıyo. soguk reset te attım ama ıse yaramadı.kafayı yedırecek bana yardım edecek arkadalar varsa cok dua ederim... kiminin parası kiminin duası...saygılar. dedım ama kımseden ses cıkmadı ...galiba sorunum buyuk........
  • www.microsoft.com :)
    hatta
    http://search.microsoft.com/results.aspx?q=guide+to+windows+mobile+2003+se&l=1&mkt=en-US&FORM=QBME1

quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

windows mobile 2003 kullanıyor bu alet bildiğim kadarıyla arkadaşlar, bu yazılım'ın özellerini görebileceğim bir site varmı. hakkında açıklama gibi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.