Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim
    birde kulaklıktan memnun olduğunu söylemişsin hatta son seste kulakta tutmak mimkün değil diyosun o ayarda aynı yerdenmi yapıyorsun
  • valla ben herhangi bir ayar yapmadım.
    yani hep kulaklığın sesini hem programın hemde aletin sesini açınca çok ses veriyor.
    ama kulaklık olmadan duymak için sağlam bir kulağa ihtiyaç oluyor
  • çalşan programların linklerini yazalım beyler paylaşım plz.
  • arkadaşlar ben hand office imin ardalanını değiştirmek istiyorum. şöyle güzel bir şeyleri olan haber verebilirmi?
  • selamlar.. foruma yeni katıldım .. Edindiğim M500 için en genel geçer bilgileri burada bulduğuma da sewindim.
    benim teknik bir sorunum var hoş casper'a da mail attım onun da cevabnı yazarım gelince(!)
    şöyleki:

Programs ve M-Desk uygulamasında Phone ve Multimedya altında İCON adında bir program var vu programı açıkçası öncesinde farketmemiştim nitekim açmak istediğimde program ETicons.dll,-130 hatası veriyor ve açılmıor.. acaba bu konuda bilgisi olan varmı? he birde ActiveSync Explorer ortmaında Windows altında ETicons.dll uygulaması var. ama nasıl edilir neylen çalıştırılır da bu program nedir bir bilgim yok.. ??

sizlerin varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DermanS

arkadaşlar m500'ünüze yüklediğiniz ve memnun kalfdığınız programları yazarsanız hepimize yararlı olur
    benimkiler fazla değil ama memnunum

coreplayer)media Player herşeyi açıyor)
    spb pocket plus(alternatif menuler yaratabiliyorsunuz ve skin değiştirebiliyorsunuz)
    microsoft entertainment ppc(oyunlar var)
    mobilera türkçeleştirme(casper cd sinde vardı)
    adobe acrobat reader

sizde yazın lütfen

selam arkadaş. peki bu programların FULL versionlarını nereedn bulabilirim? özellikle de COREPLAYER. yada full isimlerini yazarsan hani versionları dahil. bulayım bi yerden..

saygılar
  • Arkadaşlar casper için yahoo da grup oluşturdum sadece casper m 500 kullanıcıları programlar,cracklar,serial leri paylaşabilmek ve grup üyeleri arasında mesajlaşa bilmek için aşağıdaki adrese gidip üye (ücretsiz) olursanız programlardan faydalanabileceksiniz.

http://groups.yahoo.com/group/thecaspergroup
  • selam. arkadaşım ya bu yahoo ya yahooID'm olmadan katılamıyor muyum? yahoo adresim vardı bi zamanlar ama şifresini bulma çabalarım süper sonuçsız kaldı gıcık oldum.. eğer grup'a farklı bir e-mail ile katılabilirsem lütfen beni ekler misin.. egemenedursun@edsign.net bu adresi kullanabilirsin mümkünse tabi
  • arkadaşlar bir kaç kez daha yazıldı ama kimse katılmadı
    elinizdeki caspera yukleyip beğendiğiniz programları paylaşın burada
    pls
  • Programların çoğunu EMULE sisteminden buldugum için link veremiyorum :(

The Core Pocket Media Player 0.66
    ---- (TCPMP diye geçen bi alet gayet hoş görünüyor.. FreeWare. linkini hatırlamı
    PocketMusic Player Pro 3.70
    ---- WinAmp Player'dan farksız gayet güzel ayarları EQ ve PL'si olan PPC Winamp. Crack Yada uzun süreli serial bulmak zor :D
    Pocket Pc Theme Generator v2 2002
    ---- PPC'nizin Görünüşünü şık bir şekilde deiştirebilirsiniz. Ekran Zemin İmajı, Baloncukların ve vb şeylerin renkleri filan deişebilir
    ---- www.pocketpc.com

benden şimdilik bu kadar.
    bir kaç oyun kurdum ama randıman alamadım.. hoşuma gitmediler..

• DermanS

yukarıdaki bir mesajında mobilera türkçeleştirme(casper cd sinde vardı) programdan bahsetmişsin ama CasperCD'sinde bulamadım tam olarak ne işe yarayan bir program? belki de daha sonraki CD lerde kaldırdılar zira Türkçe Sistemi utanmadan satmaya çalışıtyorlar..
  • zaten bu tür cihazlarda açılış ve kapanış işlemleri çok fazla enerji harcadığından en mantıklısı kapatmak istediğinde uçuş moduna almak..

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

zaten kapanma şekli öyle arkadaşım. dediğin gibi ekran kapandığında cihaz kapalı oluyo ama telefon açık oluyo yani o anda çağrı gelse kendiliğinden açılıyo. ama telefonuda kapatmak istersen telefon için çekim şiddetini gösteren yere tıklıyosun gelen ekranda uçuş modunu aç seçeneğine basarsan telefon kapanır. sonra dediğin güç düğmesine tek tıklamayla alet komple kapanır. bende başta çok şaşırmıştım ama bu böyle. zaten daha iyi değilmi. saniyesinde aç saniyesinde kapa.
  • ya hocam yanlış yazdım sanırım.
    ben türkçeleştirme cd'sinide birlikte ayrıca para ödeyerek almıştım.
    windowsu türkçeleştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DermanS -- 20 Kasım 2005, 21:20:04 >
  • bu firmalar ne zaman düzelecek?türkçeleştirme cd si bile ayrı para ile satılıyor
  • firmalar oylede bizdede iş yok be abicim.yurtdışında olsa anında yayılıyor nette.
    Alan bir arkadaşta upload ediyimde yararlansın millet sevabıma demiyorki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

firmalar oylede bizdede iş yok be abicim.yurtdışında olsa anında yayılıyor nette.
    Alan bir arkadaşta upload ediyimde yararlansın millet sevabıma demiyorki.

burası türkiye kardeş upload etsen birileri gelir siler
  • ben türkçeleştirme paketi aldım. ama aktivasyon işleminde yanlışlık yaptığım için verdiğim 20$+kdv boşa gitti. uyuz olan casper müşteri hizmetlerinden yardım istedim. hiç oralı olmadılar yeniden 1 tane daha alman lazım dediler. bende sinir oldum. ya satacaktım aleti yada ingilizce olarak kullanmaya devam edecektim. ama şimdi cd si bende olduğundan. kuruyorum 30 gün deneme sürem oluyo. sonra bitince ingilizceye dönüyo. ben tekrar format atıp tekrar kuruyorum. bi 30 gün daha. böyle yapmayada devam edecem. 20 dolar bişey değil ama caspere uyuz oluyorum. hele hele ordaki herifin konuşma tarzına. türkçeleştirme paketi almayana bi iyilik yapmak isterim. upload ederim. ama bu yasaksa yanmayalım yani.
  • kardeş sen yükle bu kadar insan yararlansın olmadı PM olarak gönder linkleri bize herkes herkese gönderir.
  • o zaman şimdi upload ediyorum. isteyen yazsın pm sine yollayayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.