Şimdi Ara

Casper i5 4210m 6gb gt940m ve 1749 tl :o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-4210M+%40+2.60GHz

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210xa-core-i5-4210m-26ghz-6gb-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html

Beyler sorum şu neden bu özelliklere bu kadar ucuz casper olmasi mi? Yorumlarda olumsuz bi şey yok ama insanin içinde şüphe düşüyor alınır mı?
    İşlemci performansi ustteki link
    ekran karti zaten ortada bi fikir verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsgt -- 26 Kasım 2015; 18:00:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarın özellikleri bu fiyata göre hiç fena değil ama Casper kullananlara sormak lazım.

• casper kullananlar bi baksın hele ama son zamanlarda kullananlar. Bi fikir verin özellikler çok iyi fiyata göre çünkü
  • Eskiden bir Casper kullanıcısıydım ve bana illallah ettidi. Isınmamı dersin uyumsuzlukmu dersin hemen hassas şeylerde kırılmamı dersin hepsi vardı. Bende şu an laptop arıyorum aklımda
    Acer V3-574G-56F var
    eğer 2100 tlye çıkarım dersen güzel bilgisayar.
    birde hangi amaçla kullanacağın var tabikide onuda açıklarsan daha kolay yardım alırısn
  • İşte hocam casper eski casper değil diyolar ısınma sorunu yokmuş falan ama arada ses çıkarıyo hdd den ses geliyor diyenler kafamı karıştırdı yoksa oyun falan sıkıntısız oynanıyormuş.
    Ben orta bütçeli oyun oynatabilen bi pc arıyorum. Uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsgt

İşte hocam casper eski casper değil diyolar ısınma sorunu yokmuş falan ama arada ses çıkarıyo hdd den ses geliyor diyenler kafamı karıştırdı yoksa oyun falan sıkıntısız oynanıyormuş.

Artık çoğu yeni notebookta enerji tasarrufu açısından hdd den biraz ses geliyor, kafaya takılacak bişi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsgt

İşte hocam casper eski casper değil diyolar ısınma sorunu yokmuş falan ama arada ses çıkarıyo hdd den ses geliyor diyenler kafamı karıştırdı yoksa oyun falan sıkıntısız oynanıyormuş.

Artık çoğu yeni notebookta enerji tasarrufu açısından hdd den biraz ses geliyor, kafaya takılacak bişi değil.

Alınır mı dersin

• yusufsgt Y kullanıcısına yanıt
    kasası plastik değilse alınır
  • Yok plastik değil yorumlarda Aliminyum yazıyordu. Burdaki vatana bakıp karar vericem alırsam inceleme yaparım paylaşirim

• yusufsgt Y kullanıcısına yanıt
    Alınır bence, casperın tek beğendiğim serisi CSD ve C700. İsterseniz birde teknosada 2 bin tl ye asus k555lb var, o da iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.