Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 4GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 Full HD Laptop (2419 ₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
8.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 4GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 Full HD 3.399,00 TL yerine 2.419,99 TL
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-4gb-1tb-2gb-gtx950m-156-full-hd-P127524802

Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 4GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 Full HD Laptop (2419 ₺)

4 GB rami var ek 8 GB takılıp
    SSD alınırsa uygun fiyatlı bir gaming bilgisayar olabilir
    Ayrıca kart ve kupon firsatlariyla çok daha ucuza alınabilir iyi forumlar

Uğraşmadan 12 gb lik isteyene 2.689,99 TL (son ürünler)
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2gb-gtx950m-156-full-hd-P134791349

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 6 Temmuz 2017; 22:01:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu laptopu bayağı bir araştırıyorum şu fiyat piyasadan 200 TL kadar daha uygun ama kronik sorunlu diyorlar, konusunda şikayetçi çok kişi var. O yüzden 2 binlik cihaza riske edemedim. Alacak olan varsa bilgisi olsun, elektronik işi şans işi ama bu seri için biraz daha fazla şansa bırakmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın. bütün kronik sorunları bir bir ortaya çıktı bende. önce alt panel açıldı. sonra ekran pırpır ederek kapanmaya başladı. başlıkta arkadaş ssd takılırsa gaming olur demiş ama ssd takmak için içini komple açmak lazm, dolayısıyla garanti dışı kalıyor. kronik sorunlu cihaz garanti dışı kalıyorsa çöp oluyor haliyle. servise taktırırım derseniz de, önce laptopu servise bırakıyorsunuz, ssd'i takmak için 15 gün süre veriyorlar, bir de 150 liranızı alıyorlar.

• Bunun i7 4720lisi vardi, o en saglam x550 serisi laptoptu. Ondan bulabilirseniz alabilirsiniz.

I7 4720

Gtx 950

1tb hdd

4gb ram ama ram eklemek kolay.

• Ram ve SSD eklenirse uçar

• Sorunlu bir seri arkadaşlar dikkat edin alan arkadaşlarım vardı şikayetçiler. Bu tür aletlerin çok da ucuzuna kaçamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 28 Haziran 2017; 13:16:19 >
  • ya müşterinin kafası karışık ya üreticinin. Ben anlamıyorum. i7 makinede 4gb ram nedir? SSD olmayan disk nedir.
    Bir pcde hızı en yavaş olan donanım belirler. 16 gb ram ve yüksek seri bir ssd olmadna i7 nin ne önemi var. i3 olsun ssd olsun.en az 8 gb rma olsun. Hadi 4gb 8 yapmak kolay ama i7 seviyesi performans lazımsa 8 de az ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Model farkı var mı bilmiyorum ama eğer alttaki başlıktaki cihaz ile kasası aynı ise, SSD kolayca takılabiliyor.

https://forum.donanimhaber.com/asus-x550vx-dm248tc-kullanicilari--123608941#123608941
  • Şirkete aldım geçen hafta yazılım işleri için. Puanla falan biraz daha uyguna geldi. 110tl puan vardı. Vatandan da 8gb ram aldım 270e.

Harddisk 7200rpm. Biraz daha performanslı diye biliyorum. Ssd ye ihtiyaç olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

almayın. bütün kronik sorunları bir bir ortaya çıktı bende. önce alt panel açıldı. sonra ekran pırpır ederek kapanmaya başladı. başlıkta arkadaş ssd takılırsa gaming olur demiş ama ssd takmak için içini komple açmak lazm, dolayısıyla garanti dışı kalıyor. kronik sorunlu cihaz garanti dışı kalıyorsa çöp oluyor haliyle. servise taktırırım derseniz de, önce laptopu servise bırakıyorsunuz, ssd'i takmak için 15 gün süre veriyorlar, bir de 150 liranızı alıyorlar.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.Ben asus servisine ssd taktırdım 70 tl karşılıgında aynı gün yapıp verdiler.
  • Axess kart ile gg de 2400 TL + 100 Tl chip para ile.satiliyor uzun zamandır geçen hafta aldım kullanıyorum hiç bilmiyordum kronik problemi olduğunu falan şu an için bir sıkıntı Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

ya müşterinin kafası karışık ya üreticinin. Ben anlamıyorum. i7 makinede 4gb ram nedir? SSD olmayan disk nedir.
    Bir pcde hızı en yavaş olan donanım belirler. 16 gb ram ve yüksek seri bir ssd olmadna i7 nin ne önemi var. i3 olsun ssd olsun.en az 8 gb rma olsun. Hadi 4gb 8 yapmak kolay ama i7 seviyesi performans lazımsa 8 de az ki.

Ssd tabi tartisilmaz ama bende 2400 e nerdese bu pcnin ekrani disinda ayni ozelliklerinden asus xxx171dx ini almistim.

Hala 4gb ram ve ssdsiz kullaniyorum asus bunu para kismak icin yapiyor. Cogu musteride ilerde degistiririm diyerek bu sekilde aliyor. 4gb gtx950m oyunlarda bu donanimla bile cok basarili performans sergiliyor. Bilgisayarim 40 saniyede aciliyor. Render alirken cok dusundum rami 12 gb yapmayi ama okul bitince gerek kalmadi.

• Ben de n11 kuponuyla aşağıdaki linkten aldım. Bugün gelecek bakalım. Şanslı olan kazansın.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2gb-gtx950m-128-bit-fullhd-P136505938
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Sorunu nedir?
  • Plastik malzemesini begenmedim ben. Kimi yerlerde boya atmasi olusmaya basladi. Ekran da ips degil. Cok lazim degilse almayin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

almayın. bütün kronik sorunları bir bir ortaya çıktı bende. önce alt panel açıldı. sonra ekran pırpır ederek kapanmaya başladı. başlıkta arkadaş ssd takılırsa gaming olur demiş ama ssd takmak için içini komple açmak lazm, dolayısıyla garanti dışı kalıyor. kronik sorunlu cihaz garanti dışı kalıyorsa çöp oluyor haliyle. servise taktırırım derseniz de, önce laptopu servise bırakıyorsunuz, ssd'i takmak için 15 gün süre veriyorlar, bir de 150 liranızı alıyorlar.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.Ben asus servisine ssd taktırdım 70 tl karşılıgında aynı gün yapıp verdiler.

Bir de 'insanları yanlış bilgilendirmeyinciler' türedi. Kardeşim yalan mı söyleyeceğim. Kayıt altına mı aliym servisle görüşmemi. Alın güzel kardeşim. Aman sizin asusunuza birşey demedim. Kullanın. Servisi de 10 numara. Ürün de çok kaliteli.

• quote:

quote:

quote:

Bir de 'insanları yanlış bilgilendirmeyinciler' türedi. Kardeşim yalan mı söyleyeceğim. Kayıt altına mı aliym servisle görüşmemi. Alın güzel kardeşim. Aman sizin asusunuza birşey demedim. Kullanın. Servisi de 10 numara. Ürün de çok kaliteli.

Daha 2 ay önce kendim takdırdım bu durumda yalancı oluyorsun tabii ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha 2 ay önce kendim takdırdım bu durumda yalancı oluyorsun tabii ki.

tamam aferin.

• Asus x550vx serisinde kronik wifi driver sorunu var...

8.1pro kurdugunuzda sadece wifi driver sorunu yasarsiniz

5saatlik ozel bir calismam sonucunda olayi cozdum win10kurmayip 8.1pro kullanmaya devam edenler ulassin yardimci olurum.

Kullandigi wifi modulu realtek rtl8723be

Gtx 950 iyi permormans verir 1080p cogu oyunu high az ayar kisip oynatir..
    Cop gt930 920li laptoplarin oldugu dunyada kral bu gpu..
    240ssd takviyesiyle iyi is cikarir bu cihazlar..
    Hdd zaten hgst japon markali 7200rpm hizli hdssi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 30 Haziran 2017; 7:14:30 >
  • ne yapalım şimdi alalım mı almayalım mı alternatif olarak 2500 lira civarında ne alınır?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.