Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 4GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 Full HD Laptop (2419 ₺) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
8.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyata böyle pc yok al geç sorun çıkarsa iade hakkın var zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntılı bir seri ben 16gb ramli modelini almıştım. Laptop durduk yere kapandı ve tekrar açılmadı servise verdim. Yapıp birde sorun yok diye rapor tutmuşlar ikinci bir şansım olsa alırmıyım ASLA

• Bir haftadır günlük işler için kullanıyorum. Herhangi bir sorun gözükmüyor. 3 - 4 saat pil süresi alınabiliyor. Henüz hdd değişimi yapmadım. Yerine 240 lık bir ssd takacağım. Oyun amacıyla kullanmayı düşünmediğim için ısınma durumunu, oyunda vereceği fps perfonmasını filan bilemiyorum ama normal kullanımda ısınmıyor, fan seside duyulmuyor. Ekrana karşıdan bakılmadığında birçok kişinin belirttiği gibi ekran neredeyse görünmez oluyor. Kasa olarak klasik asus kasası. Alüminyum görünümlü olarak not düşülmüş, plastik ama bence kaliteli bir plastik. Daha önce kullandığım packard-bell tj75 ve geçici olarak aldığım monster v12.1 in kasasından bence daha kaliteli ve sağlam duruyor. Klavyesi idare eder. Yazımı kolay ama tuşlar ekstra kaliteli değil. 12 gb ram ile satın aldım, ebrar bilgisayar afox marka bir ram eklemiş. Eğer oyun için kullanmayı düşünüyorsanız 4 gb lık modeli alıp kendiniz daha kaliteli bir markadan ram takviyesi yapabilirsiniz. Bir problem yaşarsam buraya uyarı amacıyla tekrar yazarım , sorusu olan varsada cevaplayabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 2 Temmuz 2017; 22:31:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fkaplan

Bir haftadır günlük işler için kullanıyorum. Herhangi bir sorun gözükmüyor. 3 - 4 saat pil süresi alınabiliyor. Henüz hdd değişimi yapmadım. Yerine 240 lık bir ssd takacağım. Oyun amacıyla kullanmayı düşünmediğim için ısınma durumunu, oyunda vereceği fps perfonmasını filan bilemiyorum ama normal kullanımda ısınmıyor, fan seside duyulmuyor. Ekrana karşıdan bakılmadığında birçok kişinin belirttiği gibi ekran neredeyse görünmez oluyor. Kasa olarak klasik asus kasası. Alüminyum görünümlü olarak not düşülmüş, plastik ama bence kaliteli bir plastik. Daha önce kullandığım packard-bell tj75 ve geçici olarak aldığım monster v12.1 in kasasından bence daha kaliteli ve sağlam duruyor. Klavyesi idare eder. Yazımı kolay ama tuşlar ekstra kaliteli değil. 12 gb ram ile satın aldım, ebrar bilgisayar afox marka bir ram eklemiş. Eğer oyun için kullanmayı düşünüyorsanız 4 gb lık modeli alıp kendiniz daha kaliteli bir markadan ram takviyesi yapabilirsiniz. Bir problem yaşarsam buraya uyarı amacıyla tekrar yazarım , sorusu olan varsada cevaplayabilirim :)

Hocam photoshop ve bazen oyun, okul isleri icin alinir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir haftadır günlük işler için kullanıyorum. Herhangi bir sorun gözükmüyor. 3 - 4 saat pil süresi alınabiliyor. Henüz hdd değişimi yapmadım. Yerine 240 lık bir ssd takacağım. Oyun amacıyla kullanmayı düşünmediğim için ısınma durumunu, oyunda vereceği fps perfonmasını filan bilemiyorum ama normal kullanımda ısınmıyor, fan seside duyulmuyor. Ekrana karşıdan bakılmadığında birçok kişinin belirttiği gibi ekran neredeyse görünmez oluyor. Kasa olarak klasik asus kasası. Alüminyum görünümlü olarak not düşülmüş, plastik ama bence kaliteli bir plastik. Daha önce kullandığım packard-bell tj75 ve geçici olarak aldığım monster v12.1 in kasasından bence daha kaliteli ve sağlam duruyor. Klavyesi idare eder. Yazımı kolay ama tuşlar ekstra kaliteli değil. 12 gb ram ile satın aldım, ebrar bilgisayar afox marka bir ram eklemiş. Eğer oyun için kullanmayı düşünüyorsanız 4 gb lık modeli alıp kendiniz daha kaliteli bir markadan ram takviyesi yapabilirsiniz. Bir problem yaşarsam buraya uyarı amacıyla tekrar yazarım , sorusu olan varsada cevaplayabilirim :)

Asusun 12 gb ram 4gb ekran kartlı r510 modelini aldık sanırım işlemci bununla aynı ama sistem bilgisi bölümünde model olarak x550 yazıyor bu normalmi. Bir de 4 gb paylaşımsız ekran kartı olması lazım ama bakınca ayrılmış video belleği 128mb yazıyor, sanki sadece onboardu gösteriyor gibi, bi sakatlık mı var sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 6 aydır kullanıyorum. Ürünün kasası hassas bunu herkes biliyor.Zaten hassas olmasa fiyatı ne olurdu buda belli. Bu özellikleri bu fiyata bulamıyoruz günümüz şartlarında. Ben hergün ev ofis arası Sırt çantam ile taşıyorum . Hiç bir sıkıntısıda yok. 500GB SSD de taktırdım 12 GB ram ile kullanıyorum. Garantiside bozulmadı. Kullanmadan görmeden bilmeden herkes yorum yapıyor. 6 ayda şarj performansında da hiç bir değişiklik yok gayet iyi
  • Fiyat 20 lira daha düşmüş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Kaçırmayın hocam bu sistemi masa üstünde toplayım deseniz 5000 tl civarında bir bütçe gerekir. Bu i7 işlemcinin masaüstü i7 lerden bir farkı yok hız olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Kaçırmayın hocam bu sistemi masa üstünde toplayım deseniz 5000 tl civarında bir bütçe gerekir. Bu i7 işlemcinin masaüstü i7 lerden bir farkı yok hız olarak.

Hocam 12gb rame ihtiyacik yok sadece +4gb ekletme sansim yok mudur?

• Bu freedoslara güncelleme de alan windows 10 kurulabiliyor mu? Kuran var mı? Yani orjinal olmayan windows 10 u aktifleştiren.Yıllardır (en son windows 7 )uğraşmadım bu işlerle de.
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 slotlu zaten bu aletler. 1 slotta 4 gb ram var diğeri boş. 130 150 tl civarına 4 gb ram alın bu pc ile uyumlu olan takın kullanın.
  • Menteşesi elimde kalır mı?

• LirikaLL L kullanıcısına yanıt
    aga nabtın casper değil bu :D x550jx serisini 1 yıldır kullanıyorum menteşe kıpırdamadı bile
  • oOoSöNMeZoOoO kullanıcısına yanıt
    Valla hocam seri falan bilmem ama bu tarz alüminyum kasalı olandan 2 arkadaşım aldı en son biri laptopun ekranını kapatamadığından masaüstü olarak kullanıyordu. Diğerinde de ekran açılırken çerçeve tırnaklardan tık tık tık ayrılıyordu.

• Bu cihazı f/p canavarı diye Eylül 2016'da almıştım. Cihaz bana ulaşır ulaşmaz aşağıda linklerini verdiğim sorunları yaşadım.

Bundan sonra asus servisi ile cihazın DOA kapsamında incelenmesi için, servisten "değişim/iade raporu" alabilmek için maceram başladı. Asus servisi DOA kapsamında incelenmemesi için, cihazın iadesini yapmamak için çok uğraştı. Beni çok uğraştırdılar. Hatta 3-4 ay kadar bir süre cihazı servise göndermedim, aşağıdaki şekilde kullandım. (Servisten sonuç alamıyordum.) En sonunda cihaz kullanılamayacak duruma gelince, ekran iyice gidince servise tekrar gönderdim. Tekrar sonuç alamadım. Cihazın ana kartını değiştirip bana geri gönderdiler.

Son olarak flash belleğe en son çektiğim videoları yükleyip, flash belleği kasaya koli bantı ile bantlayıp servise bu şekilde gönderdim. Flash belleği açmış olacaklar ki en sonunda "değişim/iade raporunu" aldım.

(Aşağıdaki videolarda yaşadığım olayları yorum olarak yazmıştım. Orada bazı arkadaşların soruları oluyordu onları da cevaplamıştım. Okuyabilirsiniz.)

https://www.youtube.com/watch?v=OV7gc-0TZg0
    https://www.youtube.com/watch?v=UC2sfrqI7HQ

Sonuç olarak ürünün 9 aylık taksiti bitti ve ben 9 ayın sonunda ürünün iadesini aldım.

• ozan_k kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şaka falan mı ya? Lenovo kullanıyorum alt kapak tek parca ve acilinca HDD RAM hoparlörüne kadar onume geliyor ve bu garantiyi bozmuyor. Ben yine de garanti bitsin diye bekledim ama yıl oldu 2017 bu saatten sonra SSD kullanmamak ciddi sabir istiyor.

• Bu cihazı f/p canavarı diye Eylül 2016'da almıştım. Cihaz bana ulaşır ulaşmaz aşağıda linklerini verdiğim sorunları yaşadım.

Bundan sonra asus servisi ile cihazın DOA kapsamında incelenmesi için, servisten "değişim/iade raporu" alabilmek için maceram başladı. Asus servisi DOA kapsamında incelenmemesi için, cihazın iadesini yapmamak için çok uğraştı. Beni çok uğraştırdılar. Hatta 3-4 ay kadar bir süre cihazı servise göndermedim, aşağıdaki şekilde kullandım. (Servisten sonuç alamıyordum.) En sonunda cihaz kullanılamayacak duruma gelince, ekran iyice gidince servise tekrar gönderdim. Tekrar sonuç alamadım. Cihazın ana kartını değiştirip bana geri gönderdiler.

Son olarak flash belleğe en son çektiğim videoları yükleyip, flash belleği kasaya koli bantı ile bantlayıp servise bu şekilde gönderdim. Flash belleği açmış olacaklar ki en sonunda "değişim/iade raporunu" aldım.

(Aşağıdaki videolarda yaşadığım olayları yorum olarak yazmıştım. Orada bazı arkadaşların soruları oluyordu onları da cevaplamıştım. Okuyabilirsiniz.)

Sonuç olarak ürünün 9 aylık taksiti bitti ve ben 9 ayın sonunda ürünün iadesini aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

Bu cihazı f/p canavarı diye Eylül 2016'da almıştım. Cihaz bana ulaşır ulaşmaz aşağıda linklerini verdiğim sorunları yaşadım.

Her zaman derim elektronik işi %50 şans işi diye

Aynı sorunları dell de yaşamıştım bende yani her marka ve modelde çıkabiliyor böyle sorunlar.

• Teknoloji kesinlikle şans işi MSI bilgisayarım iki kere DOA raporu aldı ve sonunda ücret iadesi yapıldı,msi servisi gerçekten çok başarılı ilgili ve güven verici bu konuda kendilerini tebrik etmek lazım.MSI ile sorun yaşadım şuan kendime yeni bir bilgisayar bakıyorum geçen sene ağustos aylarında i7 6700 hq işlemci ile en uygun fiyat yine x550vx modellerindeydi o zamanda birçok kronik arıza vs belirtiliyordu.Bugün fiyatı gerçekten çok uygun fakat insan güvenemiyor sorunlu bir çok kullanıcı olunca fiyatta iyi olunca şüpheli bakıyor acaba stok bitirmeye mi oynuyorlar veya yeni bir seri mi gelecek ayrıca bu model bu paralara satılırken aynısı teknosa ve mediamarkatta R510 olarak satılıyor internetten 2700e alacağınızı ordan 3700e alıyorsunuz dikkat edin donanım zaten aynı kasada birebir aynısı büyük ihtimalle internette fiyatı çok uygun kendileride uçuk fiyata satmak için R510 olarak satıyorlar asusun resmi sitesinde R olarak model bölümü mevcut değil.

• Asusta menteşe, HP 'te ısınma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.