Şimdi Ara

casper i7 de cpu asırı kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba forum da yeniyim olabildiğince düzgün yere yazmaya çalıştım ve biraz da ihtiyacım olan cevaplara ulaşmaya gayret ettim.Yeni casper i7 620m işlemcili olan notebook aldım fakat 2 gün önce i5 yerine aldığım bu notebook ,CPU yu aşırı derecede kullanıyor.Ayrıca i5 ram 2.50 gb civarında,i7 ise 1.60 civarında kullanıyor(bu arada ikisinin de ram lari 6GB) bu normal mi?

birde i5 bundan daha hızlı birşekilde işlem(antivirüs taraması,geçişlerde takılmama,video)lerin hepsini birden çalıştırınca dahi açık söylim bir takılma yaşamadım.ancak bu i7 de tam tersi bunun hakkında söyleyecek birşeyleri olan var mı!

cevaplarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin

• Ram ve cpu kullanımı açık olan ve arkada çalışan programlara göre değişebilir bu normaldir. Ayrıca i7 i5 den çok daha hızlı bir işlemcidir, anlık deneyimlere göre bu işlemcileri kıyaslayamazsınız (dosya açıp kapama, video izleme vsvs). Disk birleştirmesi yaparak performans artışı görebilirsiniz.

Herşey normal, güle güle kullanın.
  • bir sorum daha olacaktı konu dişi olduğunun farkındayım ama cevaplarsanız iyi olur.

şuan ki aldığım bilgisayar birinci link tir
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114121/casper-cn-bmi620a.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113690/casper-nirvana-cn-bmqi740b.aspx

bu iki bilgisayar arasında hangisini tercih etmemi beklersiniz.bu aletlerde netbeans,dreamweaver,visual studio,matlab,vb. gibi prolar kullanacağım.amacım oyun değil ama pes koyduğum zaman yada normal seviyelerde aksiyon tarzı çalıştırsın isterim.bu durumda i5 te yeterli ise ona da kayarım.önerilerinizi bekliyorum.

yada önereceğiniz 1400-1600 TL lik notebook varsa belirtirseniz çok iyi olur. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kodick277 -- 6 Kasım 2010; 10:51:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.