Şimdi Ara

Casper i7 Serisi Alıcam ChipSeti Sorunsuz Olan Modeller Hangisidir Acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki masaüstü pcmden kurtulmak istiyorumda özellik ve fiyat olarak casper çok uygun gerçekten ama bir takım araştırmalarıma göre chipseti sorunlu olan seriler ile olmayan serier hangisidir acaba 6x serisi denilmiş forumda ama 6x dediğiniz hangi seriler ve modeller oluyor arkadaşlar ? Ona göre bende i7 sahibi olmak istiyorumda sizin yardımlarınız sonucunda chipseti sorunsuz olan seriyi almak istiyorum

• Yokmu bana yardım edicek olan bir arkadaş ?
  • Hocam yeni Sandy bridge işlemciler sorunlu diğer i7 modellerinde bir sorun yok. Yani i7-640, i7-740qm alabilirsin 2620qm serisi sorunlu zaten o işlemcide Sandy bridge tabanlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: master35

Hocam yeni Sandy bridge işlemciler sorunlu diğer i7 modellerinde bir sorun yok. Yani i7-640, i7-740qm alabilirsin 2620qm serisi sorunlu zaten o işlemcide Sandy bridge tabanlıdır

Hocam bilgi verirken biraz daha dikkatli olalım. İşlemciler sorunlu değil. Sandy Bridge işlemcilerin kullanıldığı platformdaki 6x chip setleri sorunlu. en geç mayıs ayında piyasada sağlam chip sete sahip Sandy Bridge işlemcili donanımlar satılıyor olacak. Şu anda da birkaç bilgisayar ve parçalarını üreten firma 1:1 değişim yapacağını duyurdu.

sizn sorunuza gelicek olursak hemen alacağım diyorsanız i7 2000 küsürlü olan işlemcilerin platformu tasarım hatalı şu sıralar almanızı tavsiye etmem, almak için beklemeniz gerekli bir iki ay kadar. i7 -740QM işlemcilere sahip notebookları seçebilirsiniz. İşinizi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 23 Şubat 2011; 13:34:09 >

• bu msj silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 23 Şubat 2011; 13:09:52 >
  • Unutnma ki bazı markalar hariç i7 işlemcilerin hepsinde ısınma sorunu çok fazla. Eğer illa Casper almak istiyorsan i5 tavsiye ederim. Ama hiçbir zaman Casper tavsiye etmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.