Şimdi Ara

Casper - Laptobumu Hızlandırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , İntel i5 işlemcili, 16 GB Ram'li, 1708 Mb Ekran kartlı casper marka laptobum var yaklaşık 1 senelik. Bilgisayarda 16 GB ram var ancak performansından memnun değilim ara sıra donmalar olabiliyo. başlangıç programları neredeyse yok. windows 8.1 kullanıyorum. oyun oynamıyorum yani sadece Pes13. zorlamıyo yani pek . 16 Gb ramin hepsini nasıl devreye sokabilirim?

• Ramle alakalı değil 16g rami devreye sokacak uygulama olması gerekir,sizin sıkıntınız hdd olsa gerek ssd takarsanız anlarsınız hızın ne olduğunu.Sistemin ne kadar rahatladığını anlarsınız recovery alanını bir flash bellek yada cd sürücünüz varsa cdlere boot edin bunlarla recovery bölümünü ssdye kurun sağlam olur.Sisteminin güncel mi sürücüler işletim sistemi falan? cclaner gibi programlarla siistemi gereksiz dosyalardan arındırın,bu programla sistem kayıt defterini onarın.Bnları bir yapın dediğiniz gibi başlangışta hiç uygulama olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ramle alakalı değil 16g rami devreye sokacak uygulama olması gerekir,sizin sıkıntınız hdd olsa gerek ssd takarsanız anlarsınız hızın ne olduğunu.Sistemin ne kadar rahatladığını anlarsınız recovery alanını bir flash bellek yada cd sürücünüz varsa cdlere boot edin bunlarla recovery bölümünü ssdye kurun sağlam olur.Sisteminin güncel mi sürücüler işletim sistemi falan? cclaner gibi programlarla siistemi gereksiz dosyalardan arındırın,bu programla sistem kayıt defterini onarın.Bnları bir yapın dediğiniz gibi başlangışta hiç uygulama olmasın

SSD'lerin fiyatları el yakıyooo :D araştırdım biraz önce baktım ne olduğuna . dediğiniz gibi hız açısından çok önemli bişeymiş. şu anda tercih edilmesi gereken o. peki ben 32 GB gibi küçük boyutlarda bi ssd alsam işletim sistemini ona kursam sizin anlattığınız gibi ozaman nasıl olur? (Dahili HDD'dyi kullanarak)?

• quote:

Orijinalden alıntı: naaseldoktu

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ramle alakalı değil 16g rami devreye sokacak uygulama olması gerekir,sizin sıkıntınız hdd olsa gerek ssd takarsanız anlarsınız hızın ne olduğunu.Sistemin ne kadar rahatladığını anlarsınız recovery alanını bir flash bellek yada cd sürücünüz varsa cdlere boot edin bunlarla recovery bölümünü ssdye kurun sağlam olur.Sisteminin güncel mi sürücüler işletim sistemi falan? cclaner gibi programlarla siistemi gereksiz dosyalardan arındırın,bu programla sistem kayıt defterini onarın.Bnları bir yapın dediğiniz gibi başlangışta hiç uygulama olmasın

SSD'lerin fiyatları el yakıyooo :D araştırdım biraz önce baktım ne olduğuna . dediğiniz gibi hız açısından çok önemli bişeymiş. şu anda tercih edilmesi gereken o. peki ben 32 GB gibi küçük boyutlarda bi ssd alsam işletim sistemini ona kursam sizin anlattığınız gibi ozaman nasıl olur? (Dahili HDD'dyi kullanarak)?

İşletim sistemi 32 gb ye sığmaz

• Sorun win 8.1 den kaynaklaniyordur. Casper bi turlu ayak uyduramadi 8.1e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.