arkadaslar casper laptop kullanıyorum. gecen sene bu zamanda almısrım. fakat bir sene gecmesine ragmen Ac girisinde asırı ısınma fanından garip sesler ve yanık kokuları glmesş v klayvenin calısmama gibi problemleri oldu. bilgisayarın garantisi sürüyor. fakat altındaki garanti etiketi kucakta kullanmaktan sokuldu. bn simdi garanidn nasıl yararlanabilirim? gönderip yenisi gelir mi yoksa tamirmi olur? yardım lutfn
öncelikle başlığı daha açıklayıcı yapmanız hakkında bir uyarıyım :),teknik yardım kuralları bu şekildedir.
sorununuza gelince,garantiye götürebilirsin,seri numarasındanda bakarlar süresi dolup dolmamasına,ancak bukadr büyümeden götürseydin ısınma sorunu var diye, gene garanti yardımcı olacaktır ancak genel olarak bu tarz servisler hep kullanıcıya topu atarlar,bunu göz önünde bulundur,şansın varsa yenisini de verebiliriler
Etiketin düşmesi şanssızlık ancak çözümsüz bir durum değil...Cihazın seri nosundan ve/veya faturasından ,vidalarının servis dışında sökülmemiş olduğu kontrolünün tespiti yapıldığında garantiden faydalanabilirsiniz.