Arkadaşlar CASPER CN TKI-4100A sizce nasıldır yeni oyunları oynayabilirmiyim ve bu laptopu alınca 4gb ram ekleyip ssd takıcam.Görüşlerinizi bekliyorum.
Kardeşim bundan 2 yıl önce casper 2450 m modelinde bi laptop aldım hayatımın hatasını yaptım diyebilriim 4 kez servise giti.Amd 6610 adında dandik bir ekran kartı vardı güncellenmiyordu(hala güncellenmiyor ve amd nin sitesinde böle bir ekran kartı yok) bende özelikleri üstün diye almıştım. casper gerçekten çok narin en ufak bir sarsmada durumda kötü noktalara varabiliyor ben sattım bilgisayarı satalı 2 gün oldu garantisi bitmişti satmadan 1 gün önce 50 tl verip kenarda açılma vardı onu yaptırdım.Casper markasından hiç memnun kalmadım olan zamana paraya morele oldu casper ne olursa olsun tavsiye etmem.
Kardeşim bu teknoloji biraz şans işidir kimi gelir casper 4yıl kullanır bişey olmaz kiminde sorun çıkar ben bu laptopun ekran kartınıda işlemcisinide araştırdım ztn amd olsa asla yanaşmam benim için nvidia vardır sadece buda ztn nvidianın ekran kartı var.
Abi ben alalı 2.5 sene oldu o zamana kadar değişklikler olmuştur tabi ama benim kişisel görüşüm casper i tavsiye etmiyorum bilgisayar gerçekten çok narin oluyor belirli bir süreden sonra bilgisayarda ayrılmalar açılmalar aşınmalar falan oluyor uzun ömürlü bir bilgisayar arıyorsan tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin
Eyvallah Kardeşim bilgilendirdiğin için Tavsiyen için saol.