Merhaba arkadaşlar ilk defa laptop alacağım oyun performansı çok önemli benim için 2 tane model begendim ama işlemcileri(i7 2670QM ve i7 2640m) ve ekran kartları arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz vede sanırım ikiside 4 çekirdekli yanlışmı biliyorum yoksa ?
peki dostum öncelikle casper yönünde karar verdim ama 4 çekirdekli olanı alırsam 2.00 ghz'a düşüyor digerinin ghz oranı yüksek bu yüzden 2640 ve 2630QM arasında kaldım bu konuda aydınlatırsan çok sevinirim.
Sayfayı açan arkadaş kusura bakmasın nereye konu açtıysam cevap alamadım bugün bu laptopu alıcam yardım ederseniz sevinirim ben laptopu oyun için istiyorum GTA4-CRYSİS-CRYSİS2- böyle yüksek oyunlar sizce bu özelliklerde rahatcana oynayabilirmiyim
İşlemci Intel® Core™ i5-2430M İşlemci
İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
İşlemci Hızı İşlemci hızı 2.40 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.00 GHz'e kadar, 3MB Intel® Akıllı Bellek
İyi hoşda ben internetten alışverişlere fazla güvenmiyorum ondan dolayı hemen yanımızda bulunan casper bayisinden almak istedim bi sorun olsa 5-6 adımlık yer gidip sorarım ondan dolayı bende bayiden bunu beyendim
quote:
Orijinalden alıntı: ÜMİT_19
@EPICA
İyi hoşda ben internetten alışverişlere fazla güvenmiyorum ondan dolayı hemen yanımızda bulunan casper bayisinden almak istedim bi sorun olsa 5-6 adımlık yer gidip sorarım ondan dolayı bende bayiden bunu beyendim
O zaman bunu alın bari,baktığınız model fiyatını hiç hak etmiyor.
saol bunu begendim bi düşünüyüm peki benim sordugum özellikteki bilgisayar sordugum oyunları kaldırırmı
quote:
Orijinalden alıntı: ÜMİT_19
saol bunu begendim bi düşünüyüm peki benim sordugum özellikteki bilgisayar sordugum oyunları kaldırırmı
Güncel oyunlar yüksek ayarlarda oynarsınız.
yardımın için teşekkür ederim
Ben size samsung öneririm.
bende illa casper almak istiyorum
Bende casper diyorum ! yukarıdaki modellerden vazgeçtim şimdi bu modellerden birini almayı düşünüyorum kafamı karıştıran nokta hangisi yeni kasa ? yeni kasa tercih etmemin sebebi ısınma,klavye,touchpad sorunları halledilmiş olmasından dolayıdır.