Şimdi Ara

CASPER LAPTOP ALDIM SİZCE NASIL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün MediaMarktan 1800 tl ye Casper.M5K-6200A laptobu aldım sizce nasıl ? Oyunlarda felan nasıl performans sağlar ? (League Of Legends) (CS GO) (GTA V)

LAPTOPA AŞŞAĞIDAKİ LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ :)

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-cn-m5k-6200a-15-6-in%C3%A7-core-i5-6200u-2-3-ghz-4-gb-500-gb-geforce-gt940-2-gb-windows-10-notebook-1158150.html

• oguz190701 O kullanıcısına yanıt
    Keşke almadan önce sorsaydın dostum bir kaç ay içinde "casper kasma sorunu , ısınma sorunu , donma-takılma sorunları , fps düşmesi" diye konu açıp yardım istemen muhtemel.

Dost acı söyler malesef. Hayırlı olsun inşallah yanıltır bizi makinen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorbaHal

Keşke almadan önce sorsaydın dostum bir kaç ay içinde "casper kasma sorunu , ısınma sorunu , donma-takılma sorunları , fps düşmesi" diye konu açıp yardım istemen muhtemel.

Dost acı söyler malesef. Hayırlı olsun inşallah yanıltır bizi makinen.

Kardeş kaç fps alırım lolde ve cs de ayrı ayrı solersen sevinirim bid gta v kaldirir mi attigim linkten ozelliklerine bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz190701 -- 3 Ekim 2016; 20:00:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz190701 O kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk zamanlar lol ve cs go'yu yüksek ayarlarda akıcı oynarsın diye tahmin ediyorum. Gta 5'i de düşük ve orta ayarlarda oynayabilirsin ısınma olmadığı sürece. Belli bir zaman sonra laptop parçaları eskiyip ısınmaya ve zedelenmeye başladıktan sonra bir miktar zorlaşacaktır performans göstermesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.