Şimdi Ara

CASPER LAPTOP ALMALIMIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar casper laptop alacam ama kimisi alma çok kalitesiz diyor kimisi yıllardır kullanıyorum birşey olmadı diyor iyice kafam karıştı... Sizce almalımıyım ? daha önceden kullananlar veya şu anda kullanmakta olanlardan yorum almak istiyorum aklımda iki tane model var sizce hangisi?

1.si

2.si
    Casper'a karşı bir önyargımı var yoksa gerçekten çokmu kötü? bu fiyata bundan iyi laptop bulunmaz diye düşünüyorum... sizin yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_cancan -- 30 Ocak 2013; 2:30:12 >

• Laptop oyunlar için ideal değil + ısınma problemi yasayabilirsin + Kazık yersin, masaüstü toplama daha ekonomik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

Laptop oyunlar için ideal değil + ısınma problemi yasayabilirsin + Kazık yersin, masaüstü toplama daha ekonomik
    oyunlar için neden ideal değil onu anlamadım ? bu özelliklerle piyasadaki bütün oyunları gayet rahat bi şekilde oynayamazmıyım full özellikte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_cancan

oyunlar için neden ideal değil onu anlamadım ? bu özelliklerle piyasadaki bütün oyunları gayet rahat bi şekilde oynayamazmıyım full özellikte?

Oynarsın ama uzun ömürlü değil.Ekran boyutu ve donanım bakımından masaüstü. Eğer notebook alacağım diyosan Monster veya MSI önerebilirim.
  • quote:

oyun için ideal olmamasının sebebi çok ısınacaktır ısındıkça haliyle oyunlar da takılma ve yavaşlama olacaktır

derseniz ben laptop alacağım ama oyun da oynamak istiyorum

oyun için yapılan laptoplar mevcut msi monster serisi onlara bir bakın

sırf oyun için ise toplanacak masaüstü sistemle hiç bir şekilde karşılaştırılamaz aynı fiyat için

casper iyi bir firma bile olsa bu işten biraz anlayanlar hiç olmasa fiyatlarını bilenler nasıl bir dolandırıcılık olduğunu gördüğü için tavsiye etmez
  • geçen yıl arkadaşa gittik golddan aldık.çocuk 1 yıldır aldığı güne lanet ediyor.sırf fan sesi olsa neyse.menteşeleri dikkat etmediğin takdirde çok çabuk kırılıyor.hiç darbe almadığı halde touchpadin bulunduğu bölgeye elimle hafif bastırınca kapı gıcırtisi gibi bi ses çıkıyorgenel izlenimlerim bunlar.pek tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafa Hunter

geçen yıl arkadaşa gittik golddan aldık.çocuk 1 yıldır aldığı güne lanet ediyor.sırf fan sesi olsa neyse.menteşeleri dikkat etmediğin takdirde çok çabuk kırılıyor.hiç darbe almadığı halde touchpadin bulunduğu bölgeye elimle hafif bastırınca kapı gıcırtisi gibi bi ses çıkıyorgenel izlenimlerim bunlar.pek tavsiye etmem
    Hocam alıyorsan da MSI veya Monster al eh biraz yağlı parasıda...
  • quote:

Hocam alıyorsan da MSI veya Monster al eh biraz yağlı parasıda...

Alıntıları Göster
    Evet, Notebook alacaksan, Monster ya da MSI en iyisi.
    ~2000 liralık bütçe için bunu tavsiye ederim Notebook'larda.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452

Ama yine Masaüstü en iyisi Notebook'lar geleceğe çok dayanıklı olmaz, baya bir ısınır ve masaüstü gibi geliştiremesiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: IG

Evet, Notebook alacaksan, Monster ya da MSI en iyisi.
    ~2000 liralık bütçe için bunu tavsiye ederim Notebook'larda.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452

Ama yine Masaüstü en iyisi Notebook'lar geleceğe çok dayanıklı olmaz, baya bir ısınır ve masaüstü gibi geliştiremesiniz.

Alıntıları Göster
    gittikçe kafam karışıyor :D peki bu laptop nasıl ? TIKLA

bundada kafamı kurcalayan şey HDD'nin 5400 rpm olması. çok etkiler mi performansı?

• quote:

bundada kafamı kurcalayan şey HDD'nin 5400 rpm olması. çok etkiler mi performansı?

labtopta 5400rpm bence daha iyi.7200de laptopta titreşim yapar bide ona küfredersin

• quote:

quote:

labtopta 5400rpm bence daha iyi.7200de laptopta titreşim yapar bide ona küfredersin

anladım :) son bir soru bu fiyat yaza doğru düşer mi? yani şu anda alsam fazla para vermiş olurmuyum yazın olacak fiyata göre?

• quote:

quote:

quote:

anladım :) son bir soru bu fiyat yaza doğru düşer mi? yani şu anda alsam fazla para vermiş olurmuyum yazın olacak fiyata göre?

Alıntıları Göster
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-msi-ge70-0nc-242tr-fiyati,943017.html

• quote:

quote:

Oynarsın ama uzun ömürlü değil.Ekran boyutu ve donanım bakımından masaüstü. Eğer notebook alacağım diyosan Monster veya MSI önerebilirim.

monster ve msi iyi ama tuş kombinasyonları berbat ve inanılmaz ısınma prıoblemleri var aynı zamanda şarj aletleri yaklaşık 1 kilo çekiyor

Daha iyisi hem daha ekonomik hem de daha güvenilir ASUS veya Toshiba almak
    DELL'de iyidir tavsiye ederim

Fakat favorim ASUS N serisidir

• quote:

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-msi-ge70-0nc-242tr-fiyati,943017.html

içinde en dandik i7'lerden biri var ve sanırım bu sürüme overlockta yapılamıyordu
    aynı fiyata alacağınız bir asus n serisiçok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA49B8A7C

quote:

içinde en dandik i7'lerden biri var ve sanırım bu sürüme overlockta yapılamıyordu
    aynı fiyata alacağınız bir asus n serisiçok daha iyi olur

Alıntıları Göster
    sonuç olarak max 2000 tl'ye cok fazla ısınmayan i7 işlemcili piyasadaki oyunları full özellikte oynayabileceğim bir ekran kartına sahip kaliteli bir laptop bulma şansım var mı? varsa link atabilir misiniz?

• quote:

sonuç olarak max 2000 tl'ye cok fazla ısınmayan i7 işlemcili piyasadaki oyunları full özellikte oynayabileceğim bir ekran kartına sahip kaliteli bir laptop bulma şansım var mı? varsa link atabilir misiniz?

arkadasım öyle bir laptop yok. o paraya canavar gibi kasa toplanır, oyun için laptop alırsan kafanı taşlara vurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

quote:

arkadasım öyle bir laptop yok. o paraya canavar gibi kasa toplanır, oyun için laptop alırsan kafanı taşlara vurursun

Alıntıları Göster
    İstediğin tarzda bir laptop almak istiyorsan 5000 TL'yi gözden çıkarman lazım ama şu var 2000-2500 TL'ye canavar gibi bir sistem toplarsın.
    Anlayacağın o paraya oyun içinse eğer laptop alma, illa ki alacaksan da casper alma 2 arkadaşımda var biri şu an serviste biri de çok ısınıyor kapanıyor diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vefalimesut

İstediğin tarzda bir laptop almak istiyorsan 5000 TL'yi gözden çıkarman lazım ama şu var 2000-2500 TL'ye canavar gibi bir sistem toplarsın.
    Anlayacağın o paraya oyun içinse eğer laptop alma, illa ki alacaksan da casper alma 2 arkadaşımda var biri şu an serviste biri de çok ısınıyor kapanıyor diyor.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum bendede samsung marka leptop var, mükemmel şekilde oynuyorum fakat 10 dakika sonra aşırı ısınma yapıyor ve kapanıyor. Cooler Master marka soğutucu aldım çift fanlı 60 tl falandı, işe yaramadı.
    Sonuç:

• quote:

Katılıyorum bendede samsung marka leptop var, mükemmel şekilde oynuyorum fakat 10 dakika sonra aşırı ısınma yapıyor ve kapanıyor. Cooler Master marka soğutucu aldım çift fanlı 60 tl falandı, işe yaramadı.
    Sonuç:

Alıntıları Göster
    Casper'lar gerçekten kötü, aldanma sakın.
    Arkadaşlarında dediği gibi, oyun için laptop alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Casper'lar gerçekten kötü, aldanma sakın.
    Arkadaşlarında dediği gibi, oyun için laptop alınmaz.

Alıntıları Göster
    İki kelime: çok ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 30 Ocak 2013; 21:25:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.