Şimdi Ara

casper laptop ekran kararması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ay önce casper prestige laptop aldım.. özellikleri belki yavaş vs gelebilir, ancak ben oyun vs meraklısı değilim.. php öğrenmeye çalışıyorum ve tamamen bu amaçla kullanıyorum.. phpedit ve bazen de dreamweaver açıyorum.. winamp sürekli çalışıyor.. msn de öyle denebilir.. bir de internet tarayıcısı.. genel olarak son derece memnunum.. dışarda 3-3.5 saat kadar dayanıyor pili..

ancak iki gündür ekranda çok kısa süreliğine (saniyenin 1/4'ü kadar) ekranda kararma oluyor.. eğer açık bırakır, uzun süre elleşmezsem ekran yeşil bir hal alıyor.. çok sık olmuyor.. yeşillik iki kere oldu sadece, kararma ise 3 veya 4 defa..

ev içinde sürekli olarak fişe takılı şekilde çalışıyor.. güç ayarlarında fişe takılıyken ekranı kapatma, sabit diski kapatma, bekleme konumu kısımları "hiçbir zaman" olarak ayarlamıştım.. günde çok rahat aralıksız olarak bu şekilde on saat açık kalıyor.. öyle çok ahım şahım bi ısınma yapmıyor.. ses yaptığını hiç duymadım.. bu mesajı yazmadan hemen önce güç ayarlarında ufak bir oynama yaparak, ekranı kapatmayı 3, sabit diski kapatmayı 5 dakika olarak belirledim..

ekranın kararması ve yeşillenmesi neden olabilir? ne gibi çözümü olabilir? ayrıca sürekli fişe takılı olmasında herhangi bir sakınca bulunur mu? gece yatarken kapattığımda dahi fişi takılı duruyor.. bunlar bi sorun teşkil eder mi?

şimdiden sağolun..

• Bence garantisi vardır bi servise götür belki fabrikasyondur yenisini verirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.