Şimdi Ara

casper laptop ses kesilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 3 buçuk senelik falan bi laptopum var casper nirvana sanırım bu modellerde ses kesilmesi gibi bi hata zaten varmış benim basima yeni geldi bilgisayarı aciyorum ilk 2 dk ses var sonra yok tarayıcıyı kapatıp aciyoeum mesela YouTube a giriyorm 1 dk sonra ses gidiyor
    İsin garip kısmı ses düzeyne sağ tik yapıp hani mikrofon hoparlör sekmelerine tıklayınca hatta o sayfanın açılması bile sesi geri getirmeye yetiyor. Ne format ne sürücü güncelleme çare olmadı
    Yardimlarini zi bekliyorum tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun benim casper marka bilgisayarımda da var.Kronik bir olaymış internetten biraz araştırdım.Sanırım donanımla alakalı çünkü touchpad'e 2 3 kere vurunca geri geliyor ses sonra geri gidiyor.Geçen ay da bilgisayarın menteşesi kırılmıştı servise götürdüm garantimin süresi dolmadığı halde benden dandik menteşe için 80 TL aldılar onu da tam yapamamışlar.Garanti kapsamına neden girmiyor bu dediğimde komik bir cevap aldım sürekli katlamayın laptopu diye.Yakında gene başka arızaları da çıkar.Ama bi daha da bulaşmam Casper'a.
  • Kronik derken yazilimsal ve komik bi durum eminim bilgisayarın içinde sorun yok çünkü sistem sesleri geliyor Aynen ses kartı yazılımında sıkıntı olmalı ve çözümünün de olduğunu zannetmyiorm teşekkürler yorumunu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara format attım olmadı.Ses kartı güncel driverını yükledim gene olmadı.Ses kartında sorun olabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.