Şimdi Ara

CASPER laptop veya bilgisayar mı?Kampanyası mı varmış? TÖVBELER TÖVBESİİİİi!!!!!!! :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha 3 gün önce aldıgım casper laptob sayesinde şu yukardaki başlıgı bile yazarken bazen tam yazının ortasına gelip ordan devam ediyor en basiti bu.Bilmem haxball diye bi oyun var bilir misiniz.Ben oyunu çok seviyorum ve hep oynarım ablamın HP bilgisayarında oynarken mis gibi hiç takıntı yapmaz bu ....... laptobunda daha 2.gününde sol yön tuşuna basıp bırakıyorum yaklaşık 0.75 salise sonra tuştan elimi çekmiş gibi oluyorum.Çünkü bu yön tuşları bozuk ha bide buda değil.Dün açtım laptobu girdim nete facebookta arkadaşım bişeyler yazdı cvp vermek istedim oda ne.5 saniyede yazdıgım yazı tuşların yavaşlıgı yüzünden yaklaşık 45 saniyede gitti.her harf kendi arasında 1 saniye bekliyordu baktım internetten kaynaklı bir şey mi ? HAYIR BİR KLASÖR AÇTIM ADINI YAZARKEN YİNE AYNI ŞEY.ŞİMDİ SÖYLEYİN ALLAH AŞKINA 1.299 TL LİK BİR LAPTOP BU DURUMDA OLUR MU.ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ KAMPANYADA.NEDEN KAMPANYADA OLDUGUNU DAHA İYİ ANLADIM ! CASPER KRİZDE O YÜZDEN Mİ BÖYLE.SİZE TAVSİYEM BİR LAPTOP ALMAK İSTERSENİZ CASPER REYONUNU ES GEÇİN 15 YAŞINDA BİRİYİM BANA 3-4 SENE DAHA LAPTOP ALINMAZ.BEN BU HATAYI YAPTIM SİZ YAPMAYIN!

• garantiye gönder kardeş
  • C:\WIN\LSASS.EXE 
    Gen:Trojan.Heur.LqNfr9Sznqpib

Sağlam bir virüs programıyla tarat bakalım bu sorunun sebebi büyük ihtimal yukarıdaki virüstür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 25 Temmuz 2011; 11:03:31 >
  • laptobu geri iade ettim ve acer laptop aldım mutluyum özellikleri aynı hemen hemen
  • acer ondan çok farlı değil yine bir adım daha iyide acerin o fan sesi beni deli ediyor
  • casper geri iade şansınız varsa ilk kullanmanız gereken hakkınızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

acer ondan çok farlı değil yine bir adım daha iyide acerin o fan sesi beni deli ediyor

acer casper a on basar bence. casper olan arkadaşların laptopları servisten gelmiyor neredeyse.ben acer alalı 2 seneyi geçti bir tek ekranda çizik sorunu oldu garanti halletti. fan sesi işlemcinin tozlanmasından kaynaklanıyor çoğunlukla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

acer ondan çok farlı değil yine bir adım daha iyide acerin o fan sesi beni deli ediyor

1 ya da 2 senesini dolduran hemen her laptop fanlari tozdan degisik sesler cikartir, garantisi bitmisse icini actirip temizletseniz problem kalmaz. Ya da bi yerden bir yere tasirken fan gevsemis, esnemis de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.