Şimdi Ara

CASPER MI MSI MI GÖRDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN 1 HAFTA ÖNCE CASPER NOTBOOK ALDIM COK REKLAMLARINI GÖRÜYORUZYA BU SEFER CASPER ALAYIM DEDİM GERCEKTEN ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUM MAKİNA KENDİNİ KASIYOR DONUYOR NELER NELER HERŞEYİ DENEDİK SERVİSE GÖNDERDİK YİNE AYNI GELDİ BU KIZGINLIKLA GİTTİM MSI AMD ATLON İŞLEMCİLİ NOTBOOK ALDIM CASPER IN YARI PARASINA NASIL ALDIM BENDE ANLAMADIM AMA SUPER BİRŞEY CASPER VERDİK 1600 YTL PARA MSI VERDİK 850 YTL PARA SUNU ANLADIM COK REKLAM YAPAN BİLGİSAYARDAN HAYIR GELMİYOR AMA REKLAMI OLMAYAN YILLARIN ANAKART ÜRETİCİSİ MSI Yİ KUTLUYORUM GERCEKTEN SÜPER ÜRÜN YAPMIŞLAR NOTBOOK ALACAK ARKADAŞLAR VARSA CASPER NO MSİ YES ...)CASPER KULLANAN ARKADAŞLARDA KIZMASINLAR AMA BENİM YAŞADIĞIM BİRŞEY

• ya, casperın hangi modelini aldın, msi'ın hangi modelini aldın yazarsan insanlar bilgilenir.

birde casper da , msi da sonuçta aynı işlemci, aynı chipset kullanıyolar (anakartları belki biraz değişiklik olabilir.)

senin casper muhahkak ki arızalı. yenisiyle değiştirmeleri lazım.

benim arkadasıma da 2.4 ghz işlemcili olan modelini aldık casperın 4-5 aydır süper çalısıyor. canavar gibi makine. ve o kadar sürede işlemciler o kadar ucuzlamıs olmasına rağmen hala aynı fiyata 2.4 ghz (7700) lik işlemcili makine yok.

caspera hemencecik bok atman biraz yalan olmus yani.
  • bende msi m670 kullanıyorum süper alet yaa msi üretizilerine teşekkürler hem laptopları çok kaliteli hemde ucuz ben 820 ytl ye aldım
  • çok doğru bi tespit yapmışsın casper baya sorunlu bi marka fakat msi yeni duydum köklü geçmişe sahip bi firma ... casperın altını eşelerse hangi uzak doğu firması çıkacak merak etmekteyim .. casper kendine öz eleştiri yapmalı
  • casper sa

bedav versler almam üste para verirseler belki....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Lenovo mu Asus mu?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.