Şimdi Ara

casper minibook 3g modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. vatan computer'dan bu linkteki Casper minibook'tan aldım. Özelliklerinde 3g belirtilmiyor , yalnız pilini çıkardığımda sim kartı girişi gördüm ve wifi butonuna baktığımda bi tarafında (wifi) diğer tarafında (3g) yazmakta. butonu wifi tarafına çekince wireless açılıp kapanıyor, ama 3g ye çekince hiç bişey olmuyor. sanki 3g modem konmuş ama anakarta bağlanmamış gibi.acaba sadece süs olarak mı duracak 3g modem?

• Kasada 3G için boşluk vardır , ama kart yuvası vs yoktur...
  • kart takılabiliyor denedim. kartı ittirince çıt diye oturuyor içine. zaten kasayla birleşik modem, diğer 3g li modellerde olduğu gibi. yalnız hiç bir şekilde yeni donanım bulundu vs çıkmıyor ekranda. sanki modem süs gibi duruyor.
  • ben de bu netbook tan aldım işin garibi gittim bi de avea jet mobil modem aldım.
    sıkıntı bundan sonra başladı...
    jet bazen windows 7 de tanınıyor bazen tanınmıyordu banakafayı yedirtecekti. sonra bir gün avea ile 100 kere konuştuktan sonra wifi 3g düğmesini gördüm. düğme bir tarafa itilebiliyor ancak yine eski konumuna geliyor. 3g tarafına çektim bıraktım bi baktım jet artık sorunsuz çalışıyor. ancak:) bir günn evdeki adsl modemden bağlanayım dedim tanımıyor. wifine yaptıysam açılmadı. denetim masasında çalışıyor ve açık gözüküyor ama artık evde adsl modeme bağlanamıyorum. sorunu çözen varsa bana anlatsın lütfen. ben en son xp kullanıyordum. wireless ları yönetmek daha kolaydı. bu windows 7 den de hiç hazzetmedim. wifi 3g şu bu derken sorunlar çözülmüyor.
  • Makinada sim kart girişi var, hatta giriş yuvasında sim kart çipinin temas edeceği pin noktaları da görünüyor ve sim kart yaylı bir şekilde yuvaya oturuyor. Yalnız sorun donanım değişikliklerini tara dediğimizde bile yeni bir aygıt bulamaması.

Ya sim girişi ana karta bağlı değil ya da tahmin edemediğim başka bir işlem yapılması gerekiyor. Sorunu aşabilen var mı acaba !?.
  • bende uw1 modeli var sim kart yuvası ve modemi var fakat kesinlikle 3g bağlantı kuramıyorum yapabilen var mı
  • Konuyla ilgili Casper müşteri hizmetlerine danıştığımda benden ürünün seri numarasını istediler. Numarayı almalarını takiben gönderdikleri cevapta, makinamda sim kart yuvası olduğunu ancak modem bulunmadığını söylediler.

Herhalde sim yuvasız ana kartla sim yuvalı anakart arasında pek maliyet farkı olmadığından önemsemiyorlar, tek tip anakart kullanıyorlar aynı ürün segmentinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.