Bende casper via t7 3g modeli fakat işin garibi pil cok hizli bir şekilde tukeniyor. 1 gun bile gitmiyor. 4,4,2 yazilim mevcut customs veya root yapilmamiş. Flim seyrederken pil yuzdesinin dusunu gozlemliyebiliyorum. Arti isinmasi cok yuksek olmasada kameranın oldugu taraf iyi bir sekilde isiniyor. Birde yazilim guncellemek istiyor kafasına gore. Onay verince yukleme yapiyor baglaniyor filan size uygun bir yazilim değildir diye tablet bana trip atiyor . 3g hiç kullanmadim sadece wi-fi. Benim dusuncem romdan kaynaklana bilir gibime geliyor bazi romlar cok hizli pil tuketigini duymustum. Onerebileceginiz customs rom varmi acaba? Bana yol gosterebilecek olan. Veya Sizce ne yapmam gerek acaba ? Simdiden cok tesekkurler.
Not : Hemen eklemek isterim casper alinirmi demeyin hediye, hibe edildi eyer tamir edebilirsem kullanicagim. Servis garantisi filan yok belgeler atilmiş cok once.
Saygilarimla. . .
tabletin arkasında seri numarası vardır aşağıdaki linkten garanti durumunu sorgulayabilirsiniz faturaya garanti belgesine gerek yok
bu arada casper sonuçta ne custom rom bulabilirsiniz ne de her tabletinde olan ısınma sorunundan isterseniz sitesinden romunu indir format at tablete ama pek bi şey değişiceğini sanmıyorum en azından güncelleme sorunu çözülebilir
Ne yazikki seri numarası yok artı olarak evrek mevrakta olmadıgı ıcın ole kaldı root yapabılecıgım bır formul varmı acaba?
Casper almayın demeyin diyorsun ama senin için olmasa da alacaklar için söyleyebilirim, casper almayın. Bu nedir ya
Cihaz casper via yazısında kalıyordu, 850 numaralı hattan aradım, bi döküm gönderdiler, buna göre güncelleme yapın dediler. Yaptık, bu sefer de telefon beklemesi inanılmaz bir şekilde şarjı tüketir oldu.
Casper servisine götürün dediler götürdük, servis de yazılım güncelleme paralıdır, 40 tl dediler. Tam soyguncu bunlar ya
Almayın aldırmayın
Bu arada halen yazılımını bulamadım, 40 tl vermek istemiyorum, elinde casper via t7 3g rom olan varsa atabilir mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme