Şimdi Ara

CASPER NB S500 SİLVER NVİDİA EKRAN KARTINI NAPTIMSA GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format attım onun öncesinde ekran kartımı görüyordu. Formattan sonra ne yaptımsa harici ekran kartımı bir türlü görmüyor. Dünden beri belki 20 kez format attım. Sürücülerini kurdum. Nvidia hariç o kurulmuyor hata veriyor

Farklı Windows 10 versiyonlarını denedim

Güncellemeleri yaptım

Gizli donanımları göster dedim

Biostan ayarları sıfırladım

Casper sitesi hariç nvidia sitesinden driver indirdim

Alternatif olarak bildiğim bütün yolları denedim ama buna rağmen bi türlü olmadı.

Lütfen yardımcı olun iki gündür kafayı yiyecem

• Casper Nirvana S500 driver indirme sayfası | Casper.com.tr

ilk önce chipseti kur sonra Me driveri kur yeniden başlat

• denedim yine olmadı

• erdincbjk E kullanıcısına yanıt

temiz format at tekrar ama internete bağlı olmadan yükle.daha önceden usbye casperin sitesinden yükle intel ekran kartı nvdia ekran kartı chipset me indir usbye at

format bitince sırayla chipset . me . intel ekran kartı en son nvidia yı kur. internet kapalı kur

• quote:

Orijinalden alıntı: potti34

temiz format at tekrar ama internete bağlı olmadan yükle.daha önceden usbye casperin sitesinden yükle intel ekran kartı nvdia ekran kartı chipset me indir usbye at

format bitince sırayla chipset . me . intel ekran kartı en son nvidia yı kur. internet kapalı kur

Söylediklerini sırasıyla yaptım internet kapalı şekilde yine olmadı. Aynı hatayı alıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 15 Eylül 2021; 17:51:21 >
  • bu videyola da çözümü bulamadım. donanımsal bir problem var gibi gözüküyor. çünkü hiçbir yerde ekran kartının varlığına dair bir bilgi yok.

bios

aygıt yöneticisi

dxdiag

bilgisayar donanımları gösteren programlar

otomatik driver bulmaya yarayan programlar

bilgisayar üstünde nvidia yok üzerinde gibi hareket ediyor.

uğraşmaktan sıkıldım artık garantisi devam ediyordu. genel merkezine gönderdim bakalım nasıl bi çözüm bulacaklar.

• Kardeşim bazı model cihazlar için kendi sitesindeki driver harici güncel driver yemeyebiliyor. İlla o sürücü olacak onu indirip dene asus k52 serisinde başıma gelmişti. Orjinal sitesinden indir, güncelini yüklemeye çalışma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.