Bilgisayarıma format attım onun öncesinde ekran kartımı görüyordu. Formattan sonra ne yaptımsa harici ekran kartımı bir türlü görmüyor. Dünden beri belki 20 kez format attım. Sürücülerini kurdum. Nvidia hariç o kurulmuyor hata veriyor Farklı Windows 10 versiyonlarını denedim Güncellemeleri yaptım Gizli donanımları göster dedim Biostan ayarları sıfırladım Casper sitesi hariç nvidia sitesinden driver indirdim Alternatif olarak bildiğim bütün yolları denedim ama buna rağmen bi türlü olmadı. Lütfen yardımcı olun iki gündür kafayı yiyecem |
CASPER NB S500 SİLVER NVİDİA EKRAN KARTINI NAPTIMSA GÖRMÜYOR
-
-
Casper Nirvana S500 driver indirme sayfası | Casper.com.tr
ilk önce chipseti kur sonra Me driveri kur yeniden başlat
-
denedim yine olmadı
-
temiz format at tekrar ama internete bağlı olmadan yükle.daha önceden usbye casperin sitesinden yükle intel ekran kartı nvdia ekran kartı chipset me indir usbye at
format bitince sırayla chipset . me . intel ekran kartı en son nvidia yı kur. internet kapalı kur
-
quote:
Orijinalden alıntı: potti34temiz format at tekrar ama internete bağlı olmadan yükle.daha önceden usbye casperin sitesinden yükle intel ekran kartı nvdia ekran kartı chipset me indir usbye at
format bitince sırayla chipset . me . intel ekran kartı en son nvidia yı kur. internet kapalı kur
Söylediklerini sırasıyla yaptım internet kapalı şekilde yine olmadı. Aynı hatayı alıyorum
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 15 Eylül 2021; 17:51:21 > -
bu videyola da çözümü bulamadım. donanımsal bir problem var gibi gözüküyor. çünkü hiçbir yerde ekran kartının varlığına dair bir bilgi yok.
bios
aygıt yöneticisi
dxdiag
bilgisayar donanımları gösteren programlar
otomatik driver bulmaya yarayan programlar
bilgisayar üstünde nvidia yok üzerinde gibi hareket ediyor.
uğraşmaktan sıkıldım artık garantisi devam ediyordu. genel merkezine gönderdim bakalım nasıl bi çözüm bulacaklar.
-
Kardeşim bazı model cihazlar için kendi sitesindeki driver harici güncel driver yemeyebiliyor. İlla o sürücü olacak onu indirip dene asus k52 serisinde başıma gelmişti. Orjinal sitesinden indir, güncelini yüklemeye çalışma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X