Bildirim
casper neden böyle yapıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Önemli soru ısınma durumunu gözden geçirdiniz mi? Bana ısınmıyor demeyin sıcaklıkları ölçün,hw monitör programını kurup açın herhangi bir oyun çalıştırın yarım saat kadar oynayın görev çubuğuna çekip sıcaklık programının resmini buraya atın.Tüm oyunlar kasıyorsa küçük büyük buna dahil galiba eğer ekran kartı geçişlerinde sıkıntı yaşamadığınız halde bunlar oluyorsa sıcaklık önemli bir etken sisteminizi virüslerden koruyorsunuz heralde sürücüleriniz güncel olsa gerek. -
ısınma sorunu vardı evet sogutucu ile halletim sistem virüslerden korunuyor lütfen yardım edin bu arada ekran kartım nvidia 635m -
Sıcaklıkları bir zahmet atın buraya sizin dediklerinizle bir şey yapamam ısınan bir leptopa soğutucu etki etmez sadece aşırı kasılma sınırının altına biraz sıcaklıkları çekebilir ama etkili olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X