İk çalışmış gözükür diğer departman yöneticileri de aday görüşmesi yaptık ayağına kafa dinlemiş olur sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İk çalışmış gözükür diğer departman yöneticileri de aday görüşmesi yaptık ayağına kafa dinlemiş olur sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çünkü bazen görüştüğüm şirketler beni almayıp kimi almış diye bakıyorum kimseyi bulamıyorum yeni başlayan, bazıları da ilanı 1 2 hafta sonra tekrar yayınlıyor, hiç inandırıcı değil, astronot almıyosun kıçıkırık beyaz yaka alıyorsun memlekette herkes kendi krallığını kurmuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 3 Kasım 2024; 8:45:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazın arçelik aradı, başvurduğumu unutmuştum toefl sonucunuzu mail atın ik direktörüyle görüşme ayarlayalım dedi attım ses soluk çıkmadı 2 ay sonra da süreç sonlandı maili geldi b2 istiyolardı benim c1 , skorla alakalı deyil yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne bahanesi lo yok la ne yüksek maaş isticem, çapım ne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kdjfjsjdj arçelik orası herkesin ydışında masterı var beni aramalarına bile şaşırmıştım ben 5 para etmez itin tekiyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |