ya crysiste habgı ayarlarda oynarız onu solesenız cok ıyı olur veya cod4
oyun içi ss alabiliceğim bi prog sölerseniz screenshot çekip gönderirim... Bazı ayarlar orta bazıları düşük olunca çok akıcı oynanabiliyo....
Bende almayı dusunuyorum su dolar yerini bulur bulmaz alacam.
bende almayı düşünüyorum - photoshop gibi programları hızlı çalıstırır gibi gözüküyor birde yeni nesil oyunları need for speed undercover gibi - call of duty 5 gibi oyunları rahatlıkla kaldırır mı ? ısınma problemi falan olur mu ?
need for speed i bugun denedim full ayarlarda cok akıcı oynanabiliyo... hatta aa yı da 2x yaptım banamısın demedi.... :D cod 5 i daha denemedim aksama denerim onu da....
ne kadara aldın arkadasım nasıl çok menun musun hız olaraktan kötü yanları var mıdır ? benim işim genellikle oyunla değil ama oyun oynarım hızı benim için birinci sırada olması lazım
quote:
Arkadaşlar bu teknoloji canavarını alan varsa lütfen yorumları ve testleri en kısa zamanda bekliyorum.
Emin olun bi çok kişiye fikir vermiş olacaksınız.
Monsterları incelemeden kimse teknoloji canavarından bahsetmesin lütfen....
Arkadaşlar bu laptop bende var 1 ay oldu aldığım daha hiç bi sorun yaşamadım tek kötü yanı home basic olması onuda ultimate yaptım şimdi süper oldu herşey full oynuyorum kasma yok sorusu olan olursa cvplarım
aga bnn p8600 2.4ghz 3mb ön bellekli modelini aldım.valla taş gibi bilgisayar.içinden de vista premium cıktı:D
cod4ü full ayarlarda cok rahat hiç teklemeden oynatıo.
bu arada bi arkadaş başta ekran kartı paylaşımlı falan demiş.yemeyin bunları.512mb kendi hafızası var 9600gt gibi.sorasında ram takviyesi yapıo ki senn ramin de 4gb 800 mhz.çatır çatır oyun oynarsın yani.
ben geçen ocakta nirvana cpr 2500 almıştım..o zaman iyi bi fiyata almıştım.caspere karşı çok olumsuz eleştiriler vardı fakat aynı özelliklerdeki diğer pcler en az 500 ytl felan pahalıydı.casper aldım.performansından aşırı derece memnunum.beni hiç üzmedi.bikere su döktüm servis power kartını değiştirdi.onun dışında servisede gitmedi.hiç oyun oynamadım ama genel kullanımda çok performanslı.kullananlar bile ne kadar çabuk açılıyor, hayatımın en hızlı formatını attım diyolar.ben çok memnunum.tavsiye ederim herkese.servistede fazla beklemedim.3 gün içinde teslim ettiler pc mi sorusu olan varsa cevaplarım..
inş. salı günü bu model elime geçecek donanımsal özellikleri çok güzel , insanlar neden caspera taraf olmuş anlamak mümkün değil sanırım biraz önyargıdan kaynaklanıyor ve kulaktan dolma bilgilerden . başlığın açılmasıda oldukça faydalı
ya bana bi arkadaştan geldi bu model ikinci el , sıcaklık sorunu yaşıyorum , açılışı 60 c den yapıyor nfs undercoveri açtım ayarları full yaptım yapmamla beraber , cpu sıcaklığı 100 ü aştı gpu da aynı şekilde , velhasılı aşırı sıcaktan kapanıyor , aynı durumu yaşayan varmı ? problem bendeki dizüstündemi acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme